2017.02.15. 13:20 – dankógábor

Még több Metallica-Lady Gaga-kooperáció jöhet

Nagy rejtély, hogy mi lett volna a sajtóvisszhang, ha a hétvégi grammys Lady Gaga-Metallica-fellépés nem csak arról szólt volna, hogy:

  • a Metallicát nem konferálják fel.
  • James Hetfield mikrofonját valaki kihúzta.
  • James Hetfiled a fellépés végén felrúgta a mikrofonállványt.
  • James Hetfield lényegében hozzávágta a gitárját a roadjához.

Mert ugye itt az történt, hogy a mainstream popper Lady Gaga beugrott egyet énekelni a világ legnépszerűbb metálzenekarába. Ez elég nagy vállalás a Metallica részéről, nem is úszták meg rajongói gyalázkodás nélkül a "popmocsok ribanc" miatt, hiába köztudott Gagáról, hogy már a fogantatásának pillanatában is metálrajongó volt.

De a Metallica megteheti, hogy tovább üti a vasat, és ha Lars Ulrich-on múlna, akkor Lady Gagát azonnal be is venné a zenekarba. A dobos annyira elalélt a közös produkciótól, hogy Gagát már a Metallica ötödik tagjának nevezte utólag, aki szerinte mindenhogy passzol a csapatba, akár a hozzáállását, akár a hangját, akár a megjelenését nézzük. Ulrich szerint annyira természetesen alakult minden a közös produkció alatt, hogy már a következő lépést tervezgetik. Vajon egy közös lemez jobb lenne, mint a Metallica mélypontjának számító, Lou Reeddel összehozott Lulu?

Valaki amúgy odavarázsolta Hetfiled hangját a néma részekre, szóval így már hallható, nagyjából milyen lett volna az előadás hiba nélkül:


pop metál hír metallica lady gagaKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.