2017.02.22. 14:42 – Hirdetés

Viktor emlékkoncert szombaton a Gödörben

Búcsú egy apától, testvértől, baráttól, zenésztől

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

viktor_cut.jpg

Február 25-én este egy kitűnő blues gitárost búcsúztatnak a Gödörben barátai és zenésztársai. A januárban, mindössze 43 éves korában elhunyt Gazdag Viktort elsősorban a Mini együttes soraiból ismerhette a közönség, de számos más zenekarban is megfordult karrierje során. További információk a koncertől a hajtás után.

Gazdag Viktor haláláig a Mini együttes tagja, és a Capriccio vezetője volt. Az esten barátai, zenésztársai búcsúznak tőle: a fellépők között ott lesz Tátrai Tibor, Török Ádám, Németh Károly, Zsoldos Tamás, Tóth Dénes (Mini együttes), a Capricció együttes Váray Lászlóval, a Muffin együttes Szabó Leslie-vel, a Bőrgyári Capriccio, valamint a Póka Egon Experience.  A koncert jegybevételével a szervezők Viktor családját támogatják.

Török Ádám Viktor kedvenc gitárszólójával és Mini-dalával búcsúztatta zenésztársát.

 További információk a koncert Facebook-eseményén! 


hirdetés mini programajánló gödör jótékonyság capriccio tátrai tibor török ádám emlékkoncert póka egon gazdag viktor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása