2017.02.25. 11:50 – Hirdetés

Jövő csütörtökön Hello Hurricane az A38 Hajón

Nyerj belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sinco_hellohurricane_161230kuplung_10.jpg

A Hello Hurricane az utóbbi időben kevesebb koncertet vállal, így érdemes figyelni, éppen hol járnak. A decemberi nagysikerű Kuplungos bulijuk után, 2017. március 2-án az A38-on csapnak a húrok közé az osztrák New Native társaságában. A koncertre most három szerencsés olvasónk is belépőt nyerhet, ha jól válaszol a játékban feltett kérdésre. Érdemes tovább olvasni! 

Azt kijelenthetjük, hogy a tavalyi év a Hello Hurricane életében igen meghatározó volt. Megjelent a What I Can Hide című albumuk, és ezzel a 2012 óta tartó menetelésük gyümölcse beérett. Amellett, hogy a hazai indie szcéna meghatározó alakjaivá váltak, sűrűsödött a koncert naptár is. Így nem csoda, hogy a december végi teltházas Kuplung buli után kicsit visszavonultak.

Azonban ez nem azt jelenti, hogy ez idő alatt tétlenkedtek volna. Jó hír a rajongóknak, hogy nem maradnak 2017-ben friss anyag nélkül, ugyanis a srácok új dalokon dolgoznak. Reménykedjünk benne, hogy a március 2-ai A38 Hajós koncerten elhangzik pár az új szerzemények közül. Az estét a New Native osztrák csapat indítja majd.

Most pedig jöjjön a játék! Egy igen egyszerű kérdésre kell válaszolnotok: mi volt a Hello Hurricane első lemezének címe? A megfejtéseket az jatek@langologitarok.hu címre várjuk jövő szerdán reggel 9-ig Lángoló - Hello Hurricane-játék tárgyú e-mailben. Aznap délelőtt sorsolunk, a szerencsés nyertest a szokott módon e-mailben értesítjük. Nem sértődünk meg, ha kedvelitek a zenekar, és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalait! 

További információk a Facebook-eseményen!  

(Fotó: Sinco)


hirdetés programajánló koncert a38 nyereményjáték hello hurricane



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása