2017.03.03. 11:48 – Lángoló

A Deadly Mantis tagjai igazán mindenkinek a kedvében próbálnak járni

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

deadly_mantis_group.jpg

Alább bemutatjuk a Deadly Mantis teljesen új EP-jét. Előljáróban annyit, hogy a zenekar amolyan fura keverékét játssza a grunge-nak, a progresszív rocknak, de még ilyen indie-s, meg stoneres hatások is vannak a dalokban. Egyébiránt ők is írtak magukról egy összefoglalót, amit mi nem is egészítenénk ki semmivel:

A Deadly Mantis azzal a nem titkolt nemes szándékkal vette fel első kislemezét, hogy többé ne keljen dolgozniuk és gazdag gondtalanságban éljék életük hátralévő részét. Tehát, akinek csak kicsit vagy egyáltalán nem tetszik ez a zene, az is legyen szíves jóra hallgatni. Ez nagyon fontos, mert azt üzenik, hogy jelen pillanatban egyszerűen képtelenek jobbat csinálni, ez van, ezt kell szeretni, úgyhogy hajrá! A dalok hangulata néha nyugodt, néha feszült, néha vidám, néha borongós. Ismerős? Az alap rock hangszerelés arra szolgál, hogy nehogy összezavarják magunkat, neadjisten  a kedves hallgatókat. Van itt romantikus-profán waltzer és matekozós tört ritmus egyaránt, kihez mi illik. Tisztességes férfiakhoz híven a Deadly Mantis tagjai igazán mindenkinek a kedvében próbálnak járni. De márminthogy tényleg mindenkinek!

Az EP felvételei egyébként a Studio Einzben készültek, élőben pedig az anyag a Gödörben debütál Március 10-én, a Voodoo papa Duoval közös buli során.


indie rock hír progresszív grunge deadly mantis



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása