2017.03.08. 13:49 – Lángoló

Hardcore minifesztivál Esztergomban

Nasty, Polar, Empires Fade és speciális vendégeik a Sportalsóban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nasty.jpg

Március 14-én Esztergomban keresztezi egymást a belga Nasty és négy angol zenekar, a Polar, az Empires Fade, a Giants és a My Only tavaszi turnéja. Ehhez csatlakozik még az esztergomi C.Y.D. is, ezzel valóságos minifesztivállá nőtte ki magát az esemény. A buliról így nyilatkozott Ric$, a Sportalsó programszervezője:

A klub egyik kedvenc műfaja mindig is a hardcore volt, így szinte biztosak voltunk benne, hogy az ötödik születésnapi, vagy ha úgy tetszik jubileumi évünket kicsit ennek szenteljük majd. Egyszer ugyan ünnepeltünk a Sportalshow-n tavaly, ahol sok baráti zenekar fellépett,, illetve ott volt a Rise Of The Northstar is, de mindenképpen akartunk a klubban is egy mókát, amivel kvázi megkoronázzuk és lezárjuk ezt az egy évet. A Phoenix Music-kal közösen leszerveztük a Nasty-t, aki az egyik nagy kedvencünk. Amikor gondolkodtunk, hogy lehetne ezt még jobban felpörgetni, akkor adódott a lehetőség, hogy mellécsaphassuk a négy angol bandát is. Mindenképpen szerettünk volna egy helyi bandát, hiszen Esztergom szerencsére elég jól áll tehetséges, fiatal HC csapatokból. A C.Y.D. nem is lehetett kérdéses, hiszen egyidősek a klubbal, rendszeres fellépők (és vendégek) nálunk és abszolút passzolnak is a buliba. Így alakult ki a végső hatos, vagyis a Nasty, a Polar, az Empires Fade, a Giants, a My Only és C.Y.D.

A koncertre a TIXA-n már lehet belépőt venni. A szervezők szívesen segítenek a szállásfoglalásban is, ha valaki szeretne a városban éjszakázni. Ezzel kapcsolatban, illetve bármilyen kérdés felmerülése esetén ide lehet írni: info@sportalso.hu


hardcore hír nasty esztergom



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása