2017.03.10. 12:58 – Nihil_AK

Jön az új Obituary, itt van róla három dal

obituary-2014.jpg

Hamarosan érkezik az új, szimplán a zenekar nevét viselő tizedik Obituary-lemez, amelyről időközben már három szerzemény is kiszivárgott. Az egyik épp tegnap, így hát meg is ragadjuk a lehetőséget, hogy felhívjuk a figyelmet erre az örömteli eseményre. Persze a zenekar már rég túl van az egyéni hangú metálbandák azon időszakán, amikor bárki is háborogni kezdene amiatt, hogy bármelyik szerzeményük helyet foglalhatna bármelyik albumukon. A Zenepszichológusok Országos Központjának Nemzeti Irodája ezt a jelenséget "AC/DC-szindrómának" keresztelte el. A tünetek között szerepel a markáns, azonnal felismerhető stílus, a jelentősebb zenei kísérletek hosszabb távú hiánya, a nagy meglepetések menetrendszerű elmaradása, ugyanakkor a betegeket megbízható, általában vett magas színvonalú produkció jellemzi, amelyet a környezetük messzemenőkig normálisnak talál, így nem gátolja mindennapi működésüket. A zárójelentést a lemez megjelenése után közöljük, addig is ismerkedjenek a friss alkotásokkal!

Egyébként tudjátok, hogy hívják Zsákos Frodó és Csavardi Samu kedvtelésből alapított death metal zenekarát? Hobbituary! Háháhá!  


hír death metal obituary új dal floridai trógerek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Sztavrosz7 2017.03.10. 17:07:56

Igen vannak ilyen bandák melyeket azért szeretünk mert nem változnak:
AC/DC, Iron Maiden, Obituary, Manowar, Cannibal Corpse, Over Kill stb.
A "ZOKNI" meg bekaphatja :)

Kútmester 2017.03.10. 22:30:16

Mostanában kezditek fikázni a metal bandákat. Szerintem posztot is csak azért toltok róluk, mert még a név kötelez.

Nihil_AK 2017.03.11. 00:35:53

@Kútmester: Most komolyan, ebben hol volt a fika?

Kútmester 2017.03.11. 11:37:50

@Nihil_AK: Évek óta ugyanazt csinálják, elmaradnak a meglepetések.
ÉS AKKOR MI VAN!?! Kurva jó amit csinálnak, tegyék ezt még sokáig.

Nihil_AK 2017.03.11. 12:02:44

@Kútmester: Na de ki mondta, hogy ez rossz? A mondatban, még ha is nem feltétlenül egyértelmű módon, számos pozitív jelző szerepel, idézem: "markáns, azonnal felismerhető stílus", valamint "megbízható, általában vett magas színvonalú produkció". Ki írt rosszat a zenekarról? Az negatív, hogy az Obituary nem kísérletezik? Nem, hiszen sosem ezért szerettük őket. Attól még tény? Igen. És? Nincs szó semmi olyasmiről a szövegben, amit te akarsz belelátni. Inkább arról van szó, hogy mindenki azt veszi észre, amit észre akar venni. A Lángoló fikablog, tehát ha valamiről nem írjuk le direktben, hogy a világ legnagyszerűbb dolga a szeletelt kenyér óta, akkor biztosan fikázunk, meg egyébként is csak azért írunk metálzenekarokról, mert annak idején nem a Lángoló DJ Lemezjátszók nevet válaszottuk. Hát persze.

fénycsepp 2017.03.11. 23:46:40

@Nihil_AK: irjal meg soksok cikket, de nemcsak ide ha lehet, hanem mondjuk a Velvetbe is :) en olvasnam, de tenyleg!

Nihil_AK 2017.03.12. 11:41:00

@fénycsepp: Nem tekinthető tisztázottnak, hogy ez bók, vagy kritika-e, de együtt tudok élni mindkettő gondolatával. ;)

fénycsepp 2017.03.12. 14:32:35

@Nihil_AK: abszolút pozitív visszajelzés, ironiamentes, bármilyen hihetetlen is.