2017.03.10. 16:15 – Nihil_AK

Két új David Bowie-lemez is megjelenik az idei Record Store Dayre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bowie_1.jpg

Április 22-én, a tizedik Record Store Day alkalmából két korábban kiadatlan David Bowie-lemez is napvilágot lát majd. Persze az "új" ebben az esetben kicsit bulváros szalagcím, hiszen természetesen nem friss stúdiófelvételekről van szó, hanem korábban ebben a formában meg nem jelent anyagokról. A Cracked Actor (Live in Los Angeles 1974) egy tripla vinyl kivitelű élő album lesz, amely Bowie "Philly Dogs" turnéján lett rögzítve. Az anyag dallistája mutat némi átfedést Bowie első, David Live című koncertalbumával, ugyanakkor ez az eggyel későbbi turnén készült, és néhány korábban nem hallott felvétel is helyet kapott rajta. A keverésért a régi barát, Tony Visconti producer felelt. A másik egy Bowpromo című szimpla anyag lesz, öt Hunky Dory-lemezes dal alternatív verziójával, illetve a Ziggy Stardust-on megjelent Ain 't Easy felvételével. A hajtás után megnézhető, hogy fog mindez kinézni a maga valójában, és még egy korabeli koncertfelvételt is kaptok! 

Szóval így fognak kinézni a fentebb említett vinyl verziók. 

bowie_rsd_999.jpg

Ez pedig a Space Oddity koncertfelvétele 1974-ből, bár ez szerintem inkább egyfajta videóklip, de ne hasogassuk itt a szőrszálakat. 


vinyl lemez david bowie record store day



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása