2017.03.25. 13:42 – dankógábor

Kóbor János szerint Presser kicsit túltolta ezt a Kanye West-es dolgot

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pénteken megírtuk, hogy vége lett a Presser Gábor, Adamis Anna és Kanye West között dúló háborúnak. A magyar szerzőpáros és az amerikai rapper peren kívül megegyezett, így tárgyalás sem lett a dologból, ahol Presserék eredetileg több millió dollárt követeltek volna. Mivel a West által felhasznált Gyöngyhajú lány című dalt eredetileg az Omega adta elő, így várható volt, hogy a zenekarból is megszólal valaki. Kóbor János énekes érezte úgy, hogy a Bors megkeresésére reagálnia kell, így elmondta, hogy nem érti Presser min húzta fel ennyire magát. 

Úgy gondolom, hogy manapság már nem úgy kellene kezelni ezt az ügyet, mint ahogyan Presser tette. A rockzenében elfogadott dolog, hogy bizonyos dallammintákat használnak a zenészek, így nem értem, min húzta így fel magát Gábor, de biztos, hogy most súlyos milliókat kapott

– mondta Kóbor a Borsnak, akik még dr. Berényi András ügyvédre hivatkozva azt is kiderítették, hogy egy ilyen peren kívüli megállapodásnál általában a töredékét kapják a felperesek. Eredetileg forintba átszámolva több mint 700 milliót szeretett volna Presser, de a végső megállapodás összegét egyik fél sem árulhatja el. (Fotó: Sóki Tamás/MTI)


hír kóbor jános kanye west presser gábor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása