2017.03.29. 12:51 – dankógábor

Itt egy elveszett Isten Háta Mögött-dal, ami most már így marad

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ihmlast.jpg

Volt annak idején egy Isten Háta Mögött-búcsúkoncert. A rockzenekar úgy vetett véget életének, hogy eljátszottak egy addig ki nem adott dalt. A zenekar úgy tervezte, hogy annak ellenére, hogy feloszlottak, ezt még felveszik rendesen, stúdióban, ahogy kell. Aztán ebből nem lett semmi, viszont a Petőfi TV-n leadták a búcsúkoncertet, így ezt már csak valakinek ki kellett másolni az adásból, és feltölteni a Youtube-ra. Szóval a rajongók örülhetnek, mert így legalább élvezhető minőségben szól az új szám. Pálinkás Tamás frontember ezt mondta nekünk a dalról:

Már el is felejtettem, hogy milyen fain kis dalt hoztunk össze utoljára. Emlékszem, elég sokat tököltünk vele, és irányítottuk is magunkat, hogy legyen klasszikusabb IHM-es, sok hülye résszel, indokolatlan kiállással. Jó lett volna hallani stúdióváltozatban, mert így a tévéstáb amúgy is úgy keveri a hangot, hogy nagyon béna és aránytalan lesz. De most már így marad ez az örökkévalóságnak, amúgy teljesen jellemzően az Ihmre. Egy ilyen 'karriert', mint a miénk, így kell stílszerűen lezárni. Egyébként meg végre sikerült újra egy olyan szöveget írni, amin ment volna a lamentálás a kommentekben, és még lehet, hogy a náci kártyát is kijátszotta volna valaki. Ezt mondjuk sajnálom, hogy nem láthattam.

Itt a dal:

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg 


rock metál hír alternatív isten háta mögött



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása