2017.03.30. 09:19 – Nihil_AK

Lehet, hogy mégsem oszlik fel az Aerosmith, sőt, még egy turnét is elhalasztottak, hogy új dalokon dolgozzanak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

aero1.jpg

A nagy zenekarok tagjait most már rendszeresen meglegyinti az a búcsúturnékon tapasztalható érzés, hogy talán elhamarkodott volt a feloszlást belengetni, és nem akarják ezt még annyira abbahagyni. Ilyesmi történt a Judas Priest és a Scorpions esetében is korábban, most pedig az Aerosmith felől érkeznek hasonló hírek. Bár az Aero-Vederci Baby! elnevezésű búcsúturné már fél éve tart, egyáltalán nem biztos, hogy tényleg az utolsó is lesz, mivel Joe Perry legfrissebb nyilatkozatai szerint az őszi amerikai turnét máris elhalasztják, hogy új dalokon dolgozzanak. Örülünk? 

A nyilatkozat nyers fordításban valahogy így szól:

"Elhalasztjuk az őszre tervezett amerikai turnét. Megpróbálunk minden helyre eljutni, ahol már játszottunk, és ahol még sosem léptünk fel. Mindig van új úticél. Szeretnék játszani Kínában és a Távol-Keleten. Sok hely nincs rajta a kitaposott ösvényen. Ez lenne az utolsó turné? Nos, nem tudom. Nem hiszem. (...) Az egyik ok, amiért elhalasztottuk a turnét, az az, hogy szeretnénk magunknak időt adni, hogy csináljunk valamit. Egy lemez még biztosan van bennünk, ha nem kettő. De meglátjuk, hogy alakulnak majd a dolgok."

Perry még olyat is mondott, hogy nem tudja maga elé képzelni az utolsó Aerosmith-koncertet, mert túlságosan szeretik ezt csinálni. Annyira nem vagyunk azért meglepve, és annyira nem is lehet ezt bánni, végül is a nem túl sikeres utolsó lemez után csak járna nekik egy esély, hogy emelt fővel távozzanak. Szerkesztőségünk jókívánságait egy dalban tolmácsoljuk, amelynek, amellett, hogy egyébként az egyik legjobb Aerosmith-szerzemény, két különlegessége is van: az egyik, hogy Perry hathúros basszusgitáron játszik benne, a másik, hogy emiatt Whitford játssza a szólót, aki alaphelyzetben a zenekar ritmusgitárosaként ismert. Ennyit a szakmázásról, most pedig mindenki örüljön egy percig a hírnek! Óra indul. 


rock hír aerosmith nem is feloszlás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása