Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2017.04.02. 11:38 – Nihil_AK

Vérszomj és időutazás - Body Count - lemezkritika helyett

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bodycountbloodlustcd.jpg

Na jó, most már tényleg menjetek a picsába! Egyszerűen nem hiszem el, hogy már-már rajongani kezdek egy olyan zenekarért, mint a Body Count, amit pedig KÖ-TE-LE-ZŐ volt lesajnálni tinédzserkoromban. Lemezkritika helyett utazzunk egy kicsit az időben!

1995. TNS Zeneszalon, Miskolc, lemezvásárlást helyettesítő belehallgatás. Mi ez? Valami rapmetál, mondják a lányok a pultnál. Na ne, hát ez engem nem érdekel. Méghogy rapmetál. Lófinger, Transzcendens tyúk, az. 

1997. Na ne! Ki ez a fejkendős fasz a Hammer borítóján? Ice-T egyáltalán mit akar a metáltól? Ja persze, az ő gitárosa az a kis talajmenti fekagyerek, aki elbaszta az utolsó Black Sabbath-lemezt. Már most utálom. Meg persze odahívta a haverját, hogy szétrappelje az első számot. Hát ezt soha.

Újra 1997. Na ne már, OJ Simpsonról számot írni?! Hát milyen ciki már ez? Ezek azok a faszok, akik elbaszták azt a Black Sabbath-lemezt, amit amúgy sosem hallottam? Piha! A téma egyébként is lerágott csont, a csávó szerepelt a Csupasz Pisztolyban, nyilván ártatlan. Amúgy ez a szám nem is rossz. Fel is veszem a hármas számú videóklipes kazettára. Utána Ezüstkötet-korszakos Black-Out-interjú és koncert van, nehogy rávegyünk valamit! Na jó, poresz jöhet, de még nem is létezik ilyen adó, bőven az általános iskolás papírgyűjtésen szerzett anyagokkal khm... dolgozom évek óta. Amúgy pár évvel azelőtt kitűnő üzleti érzékkel elcseréltem egy ÖKM-et és egy Popó Magazint egy komplett Transformers - évfolyamra, de gondolom, ez most senkit sem érdekel. 

2001. Már nem azért, de hogy gondolja Chris Barnes, hogy meghívja Ice-T-t a Six Feet Under új lemezére?! Rappelés death metalra? Hát ez csak szar lehet. Ne nevettessél már! Eleve, ha fekák csinálnak metált, az általában nem jó. Nem vagyok rasszista, de egy kivétel van, a Suffocation, na jó, kettő, ha beleszámítom a King's X énekesét, de ő meg buzi, nem vesszük komolyan. Meg ott van még a Living Colour, de ők feloszlottak, meg egyébként is csak interjúkból ismerem őket, szóval leszarom.

2009. Ne András, ezt tényleg ne! Szóval az oké, hogy ilyen szaros hardcore-t kell játszani, mint a Sick of it All, meg a Biohazard, de hogy még Body Count-számot is tanuljak meg? Nem, nem érdekel a szilveszteri buli, meg hogy Fellegi rappelni és dobolni fog benne egyszerre, ez akkor is méltatlan. Azt sem tudom, mit jelent ez a szó, de nem csinálom meg. Na jó, megcsinálom, végül is szilveszteri koncert. Nézd már, hát ezt a gitárszólót csak nem sikerült leszednem! Majd elkamuzom valahogy, úgysem veszik észre. Még jó, hogy nem is érdekelt annyira. Eleve lassulnak az úgynevezett dobszóló után, szar ez, megmondtam, nem véletlenül nem tanultam meg! Sok munkaórámba került volna, de az életem árán sem fogom elárulni senkinek, hogy nem sikerült. 

2017. Most komolyan, Max, tényleg Body Countot kell hallgatni a harmadik nap estéjén? Nézd már, hát ezt a számot ismerem! Ez az Ice-T marha jó színész, nem hiába játszott egy csomó filmben. A feleségének akkora melle meg segge van, mint ide Nagykáta. Ne is mutogass nekem ilyeneket, mert már egy hete eljöttem otthonról, és egy női bicikliváz láttám is erekcióm támad, még akkor is, ha műanyagból van. Inkább adj egy kis whiskyt! Ez ugye valami feldolgozás? Ja, persze! Van újabb dal is? Na menjen! Ne már, háromhúros bőgő? Hát ez kurva jó! Amúgy ez a faszi valahonnan ismerős. Vincent Price? Nem ugrik be. Kurvára hasonlít Vince Dennisre a Steel Prophetből. A gitáros hogyhogy fehér? Micsoda, Juan Garcia az Agent Steelből? Ő mit keres itt, pénzt? Nem baj, jól teszi. Igen jól üt ez a dobos, nem? De. Baszod, jó ez a szám is! Ez már az új lemez? Esküszöm, ha ilyen jó lesz az egész, írok róla a Lángolóra.

Újra 2017. Nem mondod, még Slayer - feldolgozás is van? Ráadásul egyből kettő? Na jó, másfél. Nem baj. Hát ez kikúrt jó. A legutóbbi dalt figyelembe véve ez így az év egyik legjobb lemezének ígérkezik. Komolyan, húsz év lesajnálás után a Ice-T-ék még megérik, hogy kinyalja a seggüket az egész magyar metálsajtó?

Hát, velem most már eggyel beljebb vannak.


metál hiphop hardcore rap body count ezt hallgasd 18+ ice-t ernie-c



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása