2017.04.11. 15:21 – Lángoló

Sötét és eleven – Ma este Cold Cave-koncert a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

coldcavebyamylee.jpg

Wesley Eisold – azaz a Cold Cave – zenéje valahol az öröm és a fájdalom között egyensúlyoz immáron éppen tíz éve. A költő, dalszerző formációja április 11-én visszatér Budapestre, hogy a Dürer Kertben adjon egy koncertet.

Wesley Eisold olyan hardcore és zaj rock zenekarokban kezdte karrierjét, mint a Give Up the Ghost, Some Girls vagy a Ye Olde Maids, innen mentette át kreatív energiáit, költői szövegeit saját, Cold Cave-re keresztelt projektjében. A hardcore gyökerek nem koptak ki a Cold Cave-ből sem, ahol a ’80-as évek szintipop hangzása, zajok, minimális goth hatás keveredik sötét és eleven zenéjében. Wesley fél karral született, zenei víziói ezért is öltenek testet elsősorban a szintetizátorból előcsalogatott hangok által, koncerteken pedig partnere, Amy Lee szintijátéka is erősíti. Wesley költőként is több kötettel is büszkélkedhet, Deathbeds című verseskötete épp idén, a tizedik évfordulója alkalmából lett újra kiadva saját, Heartworm Press nevű kiadójánál. Legutóbbi, The Idea of Love című dala ősszel jelent meg, amihez Amy Lee készített sötét hangulatú videót.


punk pop hír electro cold cave



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása