2017.04.13. 17:00 – dankógábor

Az élet mindig, minden körülmények között utat talál magának - Itt az Enter The Void második EP-je

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

enter_the_void01.jpg

Végtelen forgás ez, a részek sosem állhatnak össze – talán kevesen vannak, akiknek mindez nem jutott még eszébe a bennünket körülvevő világot szemlélve. Olykor úgy tűnik, hogy kint és bent, közel s távol csak a rendezetlenség és a zűrzavar uralkodik, az apró „részek”, amelyekből összeáll az életnek nevezett valami, mintha nem akarnának a helyükre kerülni.

- így kezdődik az Enter The Void zenekar alábbi premierjéhez küldött szöveg, amihez később hozzáteszik, hogy az élet mindig, minden körülmények között utat talál magának. Erről szól az egykori Dawncore- Penalty Kick- és Blood Is Fire- illetve jelenlegi Nadir- Sepoq- és Elektrik Wale-tagokból összeállt metálzenekar második kislemeze, a háromszámos Inner Struggles. (A bevezető mondat egyébként egy, a Dried Out szövegéből kiragadott részlet.)

Az Inner Struggles érettebb, összetettebb anyag az elődjénél, a tavaly megjelent Cure For Ulcerated Woundsnál. A zenekar mélyebbre ásott, és az eredmény ez súlyosabb, sötétebb három szám lett, amely még alaposabb betekintést enged a formáció zenei világába. Az EP – az előzőhöz hasonló módon – letölthető az Enter The Void Bandcamp oldaláról és hamarosan valamennyi ismert zenemegosztó oldalon elérhető lesz. De itt nálunk azonnal meg is hallgatható. 


premier metál hír doom sludge enter the void



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása