2017.04.14. 11:07 – dankógábor

Így zenél együtt a U2 és Kendrick Lamar

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kendricklamardamn.jpg

Ma reggelre Kendrick Lamar elárasztott mindent. Annyira fontos előadó lett a 29 éves, szociálisan rendkívül érzékeny comptoni rapper, hogy gyakorlatilag minden nagyobb (és kisebb) angol nyelvű oldal lehozta, hogy megjelent az új lemez, meg is lehet náluk hallgatni (klikk ide a lehetőségekért). Természetesen mi is meghallgattuk a DAMN. című nagylemezt, de most anarchista punk módjára csak egy dalt teszünk be ide, a U2-val közöset. Ebből kiderül, hogy Lamar nem csak hangmintázta a szociálisan szintén nagyon érzékeny ír zenekart, hanem ténylegesen szerepelnek a dalban, és a kilenc szerző között is.

A lemezen egyébként még olyanok működtek közre előadóként a U2-n kívül, mint Rihanna vagy Zachari, de a producerek között feltűnik James Blake, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It, a BADBADNOTGOOD, the Alchemist vagy DJ Dahi is.

Az új album egyébként elsőre nem tűnik annyira erősnek, mint a joggal ajnározott előző, műfajokon átívelő 2015-ös lemez, a To Pimp a Butterfly, amivel Lamar a legnagyobb zenei előadók sorába lépett, de majd emésztjük egy kicsit, és minden kiderül.


hip-hop hír rap kendrick lamar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása