2017.04.14. 10:24 – Lángoló

Új, óvodai akusztikus videóval jelentkezett a Patikadomb

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

patikadomb_kicsi.jpg

A Patikadombtól eddig sem állt távol dalaik akusztikus áthangszerelése. Számtalan akusztikus koncert és két videó (Süssön, Felhívás keringőre) után itt egy újabb klip, amely a zenekar egyik rádióból is ismerős dalához, a Nézd csakhoz készült. A videó különlegessége, hogy egy még tavaly decemberi, bölcsődés-óvodás, karácsonyi minikoncerten készültek a felvételek. A helyszín a Cseperedő Családi Napközi és Fejlesztőház volt.

Ezt mondja Dobos Gábor gitáros a videóról: 

Tomi dobosunk barátnője a Cseperedőben dolgozik a gyerekekkel és elhintette, hogy mi lenne, ha játszanánk nekik egy kicsit Karácsony alkalmából – persze visszafogott, akusztikus formában. Természetesen belementünk és egy meglehetősen kellemes délelőttöt töltöttünk el a gyerekekkel a bölcsiben. Pár tradicionális, karácsonyi dalt is elrögtönöztünk a kicsiknek, akik nagyon hálás és lelkes közönség voltak. Az akusztikus videóinkban próbálunk minél különlegesebb helyszíneken játszani, így szinte azonnal felötlött, hogy a Nézd csak akusztik verzióját is itt fogjuk felvenni. Így született meg az óvodakusztik.

A Patikadomb egyébként nem rég jelentkezett vadonatúj dallal. Az Édesmindegy című szerzeményhez „élőszereplős”, zöld hátteres dalszövegvideót készített a zenekar.

Az együttes időközben a Zaporozsec társaságában járja az országot, valamint első, gyakorlatilag önálló koncertjére is készül: 2017. május 11-én, a pécsi gyökerekkel rendelkező, a zenekarhoz közel álló SirVive-val karöltve lesznek majd láthatók és hallhatók a GMK színpadán. Ha pedig a Patika-dalok akusztikus verziója érdekel valakit, annak a BarHole Musicban a helye, ahol 2017. május 20-án tart majd rendhagyó csendesülős koncertet a csapat.

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier pop rock hír akusztikus patikadomb



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása