2017.04.18. 15:55 – Lángoló

Ilyen a cirkusz a Karmapirin szerint

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kamrapirincirkuszszakos.jpg

A nyíregyházi Szüret Alkotóműhely néhány sokat próbált rockzenésze elhatározta, hogy olyan zenét szeretnének játszani, aminél az egyértelműen rockalapokra egy popénekesnő hangját rakják. Korábban Mankó Éva és Oláh Ibolya is énekelt a zenekarban, 2014. nyarától Szakos Andrea tölti be a frontember szerepét, aki a Megasztár hatodik szériájában a második helyen végzett Radics Gigi mögött. A zenészek azt mondták, hogy a most már több mint száz koncert alatt egyértelműen összecsiszolódtak, "a rockerek poposodtak, a popper meg rockosodott." A most hároméves csapat ezt mondta a most megjelenő új albumról:

Egy poprock-lemezt készítettünk, 5 hónapig dolgoztunk rajta a Tankcsapda korábbi és a Kowalsky meg a Vega jelenlegi producereivel, a debreceni MMP Stúdióban. A tíz dalt 25 szám közül válogattuk ki. Olyan lett, mint a 80-as évek poprock lemezei, legalábbis hangulatban.

Bár ez az első tematikus lemeze a Karmapirinnek, 3 év alatt azért közel 100 koncertet adtak itthon és külföldön egyaránt. A korong első debütáló dala a Cirkusz címet viseli, egyben ez a lemez címe is, ráadásul klip is készült hozzá, amit alább meg is lehet nézni. A zenekar következő koncertje április 29-én lesz a Nomad és a pár éve újra aktív Slogan társaságában a Showbarlangban.

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier pop rock hír karmapirin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása