2017.04.24. 08:56 – Hirdetés

Új albumával érkezik a Budapest Parkba Parov Stelar

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

The Burning Spider címen, április 21-én jelentette meg új nagylemezét electro-swing úttörője, a Parov Stelar. Az új anyaggal és egy látványos show-val Budapesten is fellépnek, május 13-án a Budapest Parkban.

Parov Stelar az electro-swing atyjaként is emlegetett Marcus Füreder új lemeze április 21-én jelent meg. Elmúlt lemezeivel és sajátos electro-swing zenéjével világsztárként, egy milliónál is több követővel, számos aranylemezzel, díjjal, film- és reklámzenével a háta mögött egy új és meglepő hangzást ígér az új anyagra.

 A The Burning Spider egy teljesen új és váratlan módon nyit új fejezetet a hangmintákon alapuló kutatásában a zene történetében, kiszabadulva az elvárások hálójában, egy nagy adag kreatív energiával felspannol.

A semmivel sem összetéveszthető Parov Stelar hangzás megmarad, csak a hatások és hivatkozások generálódtak újra. Most, új hangokat kínál jazz és blues elemekkel Muddy Waterstől, Lightnin’ Hopkinstól és Anduze-tól, egy, az Amerikai Virgin Szigetekről származó énekestől. Persze, a „klasszikusnak” mondható Parov Stelar számok sem maradnak le az új lemezről, a jól megszokott és szeretett swing dalok is tisztességes számban képviseltetik magukat, hiszen még ha óriási lépésekben fejlődsz is, nem szabad megfeledkezned arról, hogy honnan származol és a swing csak egy része Parov Stelarnak- vallják.

A friss anyag majd minden darabja – a tizenkét trackből nyolc – klipet is kap, melyekből négy már meg is jelent.

A The Burning Spidert nem sokkal megjelenés után élőben is hallhatjuk május 13-án a Budapest Parkban – idén pedig aki nem szeretné elhagyni Budapest határait, csak itt csípheti el Parov Stelart és zenekarát. A Parov Stelar előtt a Belau, friss Fonogram-díjas lemezével, „sundowntempo” dalaival viszi el a lelkeket egy mediterrán utazásra.


hír parov stelar band budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása