Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2017.04.27. 17:00 – Lángoló

Rendszerellenes, radikális képi világú klippel mondja meg a magét az AYAHUASKA

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ayahuaska2.jpg

Elkészült a dunaújvárosi AYAHUASKA rapcore-zenekar második, Paradigma című kislemezének harmadik klipje. Az SZ.T.K. (Szabadulj, Törj Ki) egy elég látványos animációs videóval lett megtámogatva, ami Bolye László grafikus és az animációért felelő Victor Lima közös munkája. A szövegek rendszerellenessége és a zenekar véleménye az országban jelenleg zajló politikai eseményekről igen radikálisan jelenik meg a képeken.

Hosszú folyamat volt, amíg elkészült ez a videó, de úgy gondoljuk, hogy minden egyes belefektetett munkaóra megérte a fáradozást, hiszen egy látványos, kompromisszumok nélküli klip lett a végeredmény, ami kertelés nélkül az emberek arcába vágja, hogy szerintünk mi a helyzet jelenleg az országban.

A zenekar meghívást kapott az idei Rockmaraton Fesztiválra, ahol július 10-én, a nulladik napon lépnek színpadra, és adják elő többek között a most megjelent számot is.


hír rapcore 18+ ayahuaska



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása