2017.05.04. 09:41 – Lángoló

Emeletes buszról énekli körbe a fővárost a Budapest Voices

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

budapest_voices_2017_foto_mate_balazs.jpg

Öt koncertet ad egy délután leforgása alatt a fővárosban a Budapest Voices május 7-én. Az énekegyüttes egy emeletes buszra száll, és Budapest különböző pontjain megállva a járműről énekel a járókelőknek. Mindezt az Anyák napján.

Különleges koncertsorozatot valósít meg TérTurné elnevezéssel a Budapest Voices május 7-én. A 12 énekesből és egy ütőhangszeresből álló együttes egy emeletes turistabuszra száll, és a főváros különböző pontjain megállva 20 perces minikoncerteket ad. A kórus minden állomáson más repertoárt énekel az áthangszerelt underground- és rockslágerekből. Mivel aznap van Anyák napja, ezért külön kedveskednek az édesanyáknak: Facebook-oldalukon meghirdetett játék szerint kisorsolnak anyákat, akiket családjukkal vagy barátaikkal szállítanak az állomások között. Így ha akarnak, az összes koncerten jelen lehetnek.

Az első fellépés a Hősök terén lesz 14 órakor, ezt követően a WestEnd főbejárata előtti téren énekel az együttes 15 órakor, a Nyugati tér órájánál 16 órakor lépnek fel, majd 16:45-kor a BudaPart Kopaszi-gátnál bukkannak fel, a koncertsorozatot pedig 17:30-kor a Bikás parkban zárják. Mivel a hangtechnikát a buszba szerelik, az együttes a járműt színpadként használva koncertezik mindenhol.

Aki szeretné a Budapest Voicest egy egész estés koncerten is látni, az megteheti a Kobuci Kertben, ugyanis május 18-án az óbudai szórakozóhelyen ad nagykoncertet az együttes.


pop rock hír kórus budapest voices



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása