2017.05.05. 11:56 – Nihil_AK

Grave Slave - Itt egy friss dal a Dead Crosstól

A szerzemény "nyomokban" Pattont és Lombardót tartalmazhat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dead-cross-song-premiere-listen-cd7a8c45-184f-47e8-8731-a46066b445c8.jpg

Még a tegnapi nap örömhíre, hogy megérkezett az első ízelítő a Dead Cross augusztusban megjelenő albumáról egy kétperces, Grave Slave című dal formájában. Ahogy korábban már írtunk erről, a csapatban olyan nevek közreműködnek, mint Mike Patton és Dave Lombardo, akik a Fantômasban már bizonyítottak együtt korábban. Rajtuk kívül a Retox gitárosa, Mike Crain, és Justin Pearson bőgős alkotja a négyest, akik a 28 perces debütáló lemezre igazi dühös hardcore punkot ígérnek. Ehhez a magunk részéről annyit tennénk hozzá, hogy a stílusmeghatározás megállja a helyét, feltéve ha elképzeljük, milyen lehet egy olyan hardcore punk csapat, ahol a saját posztján egyaránt védjegyszerű Patton és Lombardo sem fogják vissza magukat különösebben. Két percnyi élvezet az erre fogékonyaknak a hajtás után.

Patton egyébként odanyilatkozott, miszerint ezen a lemezen csak énekelni fog, és nem lesznek billentyűsök, meg samplerek. Ezt a dal lassulós részében hallott hanghatások miatt kétségbe vonnánk, de persze lehet, hogy a bőgőt effektezték meg ügyesen a pajkos zenész urak. Na de péntek délután szakmázzon az, akinek hat anyja van. Mindenesetre várjuk a teljes albumot. 


punk dal hardcore mike patton experimentális dave lombardo dead cross



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása