2017.05.10. 16:50 – Hirdetés

Mesa Boogie-játék, második forduló

Játssz velünk, és nyerj Mesa Boogie-ajándékokat!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

johnpetruccimesaernie2016_638_1.jpg

Már csak pár óra, és kezdődik a Tüskecsarnokban a Dream Theater-koncert, ahol a legendás Images and Words album teljes terjedelmében elhangzik majd. Ahogy tegnap már írtunk erről, a rendezvényt új helyszínen, a Tüskecsarnokban rendezik meg. Időközben lezajlott a dedikálás is ma délután John Petruccival, és nekünk is megvan az első nyertesünk. Az eredményhirdetés mellett itt a Mesa Boogie-játékunk második fordulója.

Érdemes továbbra is játszani, hiszen a Mesa Boogie hazai forgalmazója felajánlott három ajándékcsomagból kettő még gazdára vár, benne Mesa Boogie-sapkával, pólóval, melyeket azok között fogunk kisorsolni, akik helyesen válaszolnak az adott fordulóban feltett kérdésünkre. Nem árt, ha ismered a Mesa Boogie termékeit, de kis utánajárással az összes kérdésünk megválaszolható.

Az első forduló kérdésének helyes megfejtése a c., válasz volt, tehát Petalumában, Kaliforniában található a Mesa Boogie központja. Nagy örömünkre sok helyes választ kaptunk, a szerencse ezúttal Horváth Mihálynak kedvezett, akit azóta már e-mailben értesítettünk.  

A második forduló kérdése a következő:

Melyek a Mesa Boogie legismertebb metálzenéhez készült erősítői? 

          a. A Lone Star széria

          b. A Triple Crown széria

          c. A Rectifier széria 

A kérdések megválaszolásához nyújthat némi segítséget, ha felkeresitek ezt az oldalt!

Az első forduló megfejtését május 17-én, szerdán délig várjuk „Lángoló – Mesa Boogie játék” tárgyú levélben a jatek@langologitarok.hu e-mail címre. Minden fordulóban egy nyertest sorsolunk, a harmadik kérdés a második forduló eredményhirdetésével együtt a jövő héten érkezik. A nyertest a szokásos módon e-maiben is értesítjük.

Most pedig jöjjön egy kis kedvcsináló a ma esti koncertre! 


hirdetés játék hangszer kvíz erősítő meinl mesa boogie



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása