2017.05.22. 13:46 – dankógábor

A Dream Theater énekesének bejött az Esti Kornél

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

estikornelerdely.jpg

Ugyan az Esti Kornél vasárnap még azt tette ki a Facebookjára, hogy 

A kolozsvári koncertünkön John Petrucciék érdeklődtek a Dream Theaterből, hogy milyen zenekar vagyunk, mert tetszik nekik.

de azóta kinyomoztuk, hogy egész konkrétan James LaBrie énekes volt az, akinek megtetszett a mezőtúri gyökerű, alternatív rockot játszó csapat zenéje csütörtök este. Az amerikai progresszív metál zenekar frontembere, mint minden rendes koncertlátogató, jegyet vett a bulira, és úgy élvezte a fellépést. Arról nem érkezett hír, hogy ők is elmentek-e együtt szusizni, mint annak idején a szintén mezőtúri gyökerű Qualitons tagjai a Red Hot Chili Peppers énekesével, de úgy tűnik muszáj ebből a nagykunsági magyar városból érkezned, hogy bandázhass valamilyen világsztárral. A Dream Theater pénteken lépett fel Kolozsváron, de közös turnét a műfaji különbségek miatt nem valószínűsítenék.


hír dream theater esti kornél



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása