2017.05.23. 14:19 – dankógábor

Magyar underground supergroup Chief Rebel Angel- Human Error- és Stereochrist-tagokkal

Lángoló Galéria

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Felföldi "Foki" Peti basszusgitáros-énekes (Chief Rebel Angel, Stereochrist stb.) és Csiba "Csiga" Gábor (Human Error, Böiler stb.) jó pár éve Norvégiában élnek, de a zenélést nem hagyták abba. Eleve régi barátságról van szó, így összejárogattak, néha a hangszert is kézbe vették, aminek eredménye az alább bemutatkozó The Electric Black rock and roll zenekar lett. Egyik szintén régi cimborájukat, Binder "Gazsika" Gáspárt (Prosectura, Torn From Earth, Stereochrist stb.) választották dobosnak, aki viszont Pesten él, szóval a Mayhem után ismét van egy norvég-magyar zenekarunk. Vagy ahogy ők mondják:

egy óriási nemzetközi projektről beszélhetünk.

Zene meg úgy lett végül rögzítve, hogy Foki és Csiga küldözgették Gazsikának az ötleteket, később a dalokat, aztán hazaugrottak és Szabó Marci (Igor, Haw) vezényletével felvettek három dalt a DRRPNC-ben. Ennek az eredménye a lenti három dal, ami mellesleg simán beillik a skandináv rock and roll zsánerébe.

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier rock hír the electric black



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása