2017.06.10. 16:37 – Hirdetés

Koncertdömping és kiváló zenetanárok a Gitármánia Táborban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gitarmania_4.jpg

Július utolsó hetében ismét Gitármánia Tábor Szolnokon! Szinte hihetetlen, de a rendezvény egy híján már a 25 születésnapját ünnepli idén. A Tiszaliget Turisztikai és Szabadidő Központ területén a szokásos jó hangulatú szakmai továbbképzés várja a tanulni vágyókat, a korábbiakhoz képest annyi különbséggel, hogy idén minden eddiginél több koncertet láthatnak a látogatók. További információk a hajtás után következő sajtóanyagban! 

Az eddigi legkomolyabb koncertfelhozatal várható július 24-től 30-ig Szolnokon a Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban. Fellép többek közt a Beatrice, a Kállay Saunders Band, a Useme illetve a Roy és Ádám Trió. Magyarország legmenőbb zenetábora immáron 24. alkalommal várja a muzsikálni vágyó kicsiket és nagyokat, és idén is a legjobb zenészek oktatnak a Tisza partján.

A Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor Magyarország legrégebbi és egyik legszínvonalasabb egyhetes zenei kurzusa. Az elmúlt 23 évben 7-8 ezer fiatal fordult meg náluk, és olyan bandák indultak a táborból, mint a Subscribe, a Junkie Jack Flash és a Margaret Island. Nem csoda, hiszem remek muzsikusoktól lehet évről évre tanulni Szolnokon.

Ebben az évben kurzust tart többek között Gotthárd Mihály gitáros (Ocho Macho), Bérczesi Róbert énekes, gitáros, dalszerző (Hiperkarma), Markó Ádám dobos (Special Providence, Useme), Kékkői Zalán gitáros (Ákos), Borlai Gergő dobos, Temesi Berci, Szappanos György és Anga Kis Miklós basszusgitárosok, valamint Csongor Bálint énekes (utóbbi kettő Subscribe, Useme). A produceri munkáról tart előadást Varga Zoli, aki rengeteg zenekarnak készített lemezt, köztük a Tankcsapdának, a Roadnak, a Depressziónak és az Ossiánnak. Az idei táborban kimagaslóan sok koncert is várja majd a közönséget. Fellép a Roy és Ádám Trió, a Useme, a Beatrice, a Kállay Saunders Band, a Fangler’s, a Pribojszki Mátyás – Szász Ferenc duó, a Gypo Circus és a Molotow Funk.

Az egyhetes programban emellett megismerkedhetnek a zeneipari környezet, a hang-, színpad-, vizuál- és stúdiótechnika, a hangszerépítés és a szövegírás, dalszerzés sajátosságaival, megismerhetik a szerzői és előadói jogokat, kipróbálhatják a rádiózást, és profi körülmények között készíthetnek stúdiófelvételt. A Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor tehetségkutatóján több kategóriában értékes nyeremények várják a legjobb hangszeres zenészeket és dalszövegírót. A tábor legjobb zenekara pedig a díjon felül automatikusan bejut az Öröm a Zene nagyszabású tehetségkutató döntőjébe, amelynek győztese egymillió forint értékben hangszereket és hangtechnikai eszközöket nyer.

További információ az Instrumentweb oldalán és a Gitármánia Tábor Facebookján


oktatás hirdetés hangszer tábor továbbképzés gitármánia



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása