2017.06.22. 14:00 – Lángoló Gitárok

Against The Fall – Új néven, új felállásban folytatja az Eye For I, itt az első dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_0675-edit-2_900x600.jpg

Pénteken a Dürer Kertben koncertezik az Against The Fall, akik ezúttal a mexikói Here Comes The Kraken koncertje köré szervezett, már-már kisfesztiválnak is belépő koncerten játszanak. “De hát ki az az Against The Fall?” - kérdezheti joggal a kedves olvasó, aki még sosem hallotta ezt a nevet. Nos, a korábban Eye For I néven ismert budapesti modern metal csapat, akik mostantól új felállásban, új néven folytatják, és akiknek a holnapi lesz az első koncertjük ezen a néven. Az új névhez új dal is jár, mely a Vászon címet kapta, és amelyet a hajtás után teljes egészében meg is hallgathatható.

A zenekar gitárosa, Csendőr Balázs a következőket mondta el a zenekarban lezajlott változásokról, és az új dalról:  

“Amikor a Foreshadow után elkezdtünk dolgozni az új dalokon, a végeredmény meglehetősen más lett, mint amire bármelyikünk is számított. Az új tagok, Ricsi, Swéd, és Máté érkezésével a csapat zenei világa is átalakult. Az új dalok születésekor a korábbiaknál jóval komplexebb, ugyanakkor ösztönösebb munka folyt a háttérben. A zenekar egyre jobban kezdte kinőni a saját korlátait, miközben a dalszövegek mondanivalója épp az általános látképet szűkítette le az egyéni tapasztalatokra. A végeredmény pedig minden tekintetben sokkal személyesebb és őszintébb lett, mint azt vártuk.

Egy-két új dalt már korábban kipróbáltunk a koncertek alkalmával, és a pozitív visszajelzések mindannyiunkat meggyőztek arról, hogy az új irány valóban illik a zenekarhoz, egyben viszont az új inspirációk új fejezetet is nyitnak számunkra. Ezért döntöttünk úgy, hogy az Eye For I mostantól Against The Fall néven folytatja működését, természetesen nem elfeledve a régi dalok hangulatát, és a veletek eltöltött közös élményeket!

Hogy az új kezdetet igazán hallhatóvá és láthatóvá tegyük, fogadjátok szeretettel legújabb, 9,81-re keresztelt kislemezünk első dalát, a zenekar történetének első magyar nyelvű dalszövegével rendelkező Vászont!

Az Against The Fallt élőben először holnap, a Dürer Kertben csíphetitek el. Addig is jöjjön maga a dal! 

További információk a koncert Facebook-eseményén!


budapest névváltozás dalpremier modern metal against the fall eye for I



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása