2017.06.28. 10:02 – Nihil_AK

Corey Taylor a rockzene KFC-jének nevezte Chad Kroegert

Ezalatt Svédországban is érdekes dolgok történtek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

coreytaylorchadkroeger_638.jpg

Izgalmas bilivihar kezd kialakulni Corey Taylor, és a nickelbackes Chad Kroeger között. Kroeger korábban Nickelback lightnak titulálta a Stone Sourt, de Taylor sem maradt sokáig adós a válasszal, melyben úgy fogalmazott, hogy Chad Kroeger ugyanaz a rockzenének, mint a csirkehúsnak a KFC. Hihetetlen fejlemények a hajtás után.

Az egész úgy kezdődött, hogy a svéd Metal Covenantnak adott interjújában Kroeger kifejtette, hogy a Stone Sour próbál olyan lenni, mint a Nickelback.

"Corey Taylor mondott rólam néhány elég csúnya dolgot a nyilvánosság előtt. Arról beszélt, hogy milyen könnyű slágert írni. Nos, mutasd meg! Mutasd meg nekem! Írj egyet! Még egyet sem hallottam tőlük. Okés a zenekar, de nem olyan jók, mint a Nickelback. Úgy szólnak, mint egy Nickelback Light."

Corey egy múlt heti rádióinterjúban a következőket válaszolta ezzel kapcsolatban:

"Elmondom, mi van. Chad Kroeger olyan a rocknak, mint csirkének a KFC. Rossz? Szerintem nem. Megeszem, de nem érzem magam jól tőle, mert mindig ugyanolyan az íze. Nem tudom, melyik bolygón él ez a srác, valószínűleg a Kroeger bolygón, ahol biztosan jó a fű, mert amúgy egy idióta."

A szópárbajt nem idézzük teljes terjedelmében, hiszen ennek a hírnek egyébként sincs más funkciója, mint a szemérmetlen kattintásvadászat. Viszont hogy zenéről is szó essen - mely tekintetben e sorok írója amúgy egyik érintett zenekart sem ajánlja jó szívvel az olvasóknak - a múlt héten kijött egy új szám a The Haunted augusztus végén - ha a kattintásvadászatra gondolunk, ez már akár egy metapoén is lehet - Strength in Numbers címmel érkező lemezéről, szóval inkább hallgassátok meg azt, garantáltan jobban jár mindenki, a Haunted tagjai legalábbis biztosan. Taylor és Kroeger meg inkább intézzék a dolgoz szkanderben, arra legalább lehet fogadni, szaknyelven tipszmikszülni.  

A végére itt egy szavazás, mert azt mindenki szereti. 


bulvár nickelback thrash the haunted corey taylor chad kroeger stone sour cicaharc



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása