2017.06.28. 11:02 – Nihil_AK

Jövő kedden jön az új Public Enemy

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

pewide.jpg

A legfrissebb hírek szerint július 4-én jelenik meg a hiphop alapcsapat Public Enemy új lemeze Nothing Is Quick In the Desert címmel. Az értesülést az épp a Prophets of Rage soraiban turnézó Chuck D is megerősítette.

Chuck D-ék egyébként a jelek szerint nem szeretik a tétlenkedést, hiszen legutolsó lemezük tavalyelőtt jött ki Man Plans God Laugh címmel, és előtte sem csak sátoros ünnepekkor adtak ki friss anyagot, ami az ilyen régóta működő produkcióknál ma már szinte szokatlannak tűnik. A rapper így kommentálta az új album hírét, ezzel mintegy a címet is megmagyarázva:

"A lemezipar egyre inkább úgy néz ki, mint egy sivatag. De a zene maga él, ha jobban megnézed."

Az új albumot egyébként ingyenesen le lehet majd tölteni, mi is idejében közzétesszük majd a Lángolón, ha nem felejtjük el. Addig is hallgassatok meg egy dalt a legutóbbi lemezről! 


hiphop rap public enemy új lemez chuck d



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása