2017.07.05. 17:00 – Lángoló

Első szerelem, első csók, első szex - Flatband online klippremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

flatband_kicsi.jpg

A Flatband 2009-ben alakult és stílusváltáson átesett elektronikus pop-rock zenekar, akik dalaikat egyedi fény-, és vizuál show-al kötik össze a színpadon. Zenei átalakulásukat, amit nyelvváltás is takar, eddig egy EP és három kislemez mutatja be. A 2017 nyarán megjelenő első magyar nyelvű nagylemez tükrözi a formáció végleges arculatát. Erről a lemezről származik a Holtomiglan című dal, amire klip is készült, és aminek az online premierje ebben a posztban van.

A klipet Praznoczy Sebastien rendezte, és az első szerelmet, első csókot, első szexet mutatja be Nizalowski Dorottya és Szabó Levente szereplésével, akik amúgy a Passed zenekar tagjai.

Az eddigi klipjeink többségében mi voltunk a főszereplők, viszont most a fő hangsúlyt Dóri és Levi cselekményszála kapta. Így mi csak háttérszereplőkként jelenünk meg ebben a videóban. Ez számunkra kicsit szokatlan szituáció volt, de így is nagyon élveztük a forgatást. És kicsit több időnk maradt bejárni az érdekes helyszíneket.

- mondta Wittinger Bálint gitáros-basszusgitáros-szintis,  Szabó Levente főszereplő pedig így mesélt a forgatásról:

A forgatás hatalmas élmény volt Sébastien Praznoczyval és csapatával. Hiába volt rekkenő hőség, kaptunk napszúrást és égtünk le, a mókavonaton nem volt fék. A legnagyobb kihívás talán a lakókocsis jelenet felvétele volt, ott ugyanis 2 négyzetméteren osztoztunk négyen (2 főszereplő, operatőr, rendező) az 50 fokban hosszú órákon át. Ha ez egy matekórai képlet lenne, akkor az “x” egyenlő lenne egy túl hosszú szaunázással. A végeredményt egyébként nagyon szeretjük, külön piros pont Szandrának a gyönyörű fényelésért.

Itt a klip:

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier pop rock hír flatband



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása