2017.07.17. 16:15 – Lángoló Gitárok

Csütörtöktől ismét Fekete Zaj Osztálykirándulás Sástón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fzok.jpg
Július 20 és 23 között immár negyedik alkalommal ismét Fekete Zaj Osztálykirándulás a Mátrában, Sástón. A közösségi minifesztiválon idén olyan zenekarok lépnek fel, mint az Autumn Twilight, a Bornholm, a Perihelion,
a pozwakowski, vagy a Sunwharf. További információk a hajtás után! 

A hivatalos sajtóközlemény így szól: 
"Négy fekete gyertya: ez lesz a IIII. Fekete Zaj Osztálykirándulás, július 20-ától 23-áig, Sástón, a Mátra Táborban. Ismét megmutatjuk, mekkora szükségünk van erre a zenét ontó, barátságokat szövő, nagyon is élő lényre, a Fekete Zajra. Az anyafeszt erőre kapni látszik! Mindenki tett érte, aki eddig eljött. Tegyük hát oda magunkat idén is a Mátrába!  Az egyedülállóan családias, baráti légkör garantált, és kiváló zenekarok tucatjai szólnak majd festői környezetben. Emlékezetes lesz, mint mindig. Vannak szobák és sátorhelyek, lehet enni, inni, tisztálkodni. A belépés ingyenes, a szállás nem. A fellépőket a helyszínen támogathatjátok."
A rendezvényről további információkat a Facebook-eseményen találhattok, szállást foglalni pedig itt tudtok!  


underground programajánló fesztivál mátra közösségi sástó fekete zaj



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása