2017.07.17. 15:39 – Hirdetés

KisSZINem, ez itt Szeged! - Különleges idegenvezetés Anger Zsolttól

...amelyben azt is bevallja, hol volt az első...

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

anger2.jpg

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, idén a Szegedi Ifjúsági Napok arca Anger Zsolt színművész, az alföldi város szülötte. A sorozat legújabb részében Anger sajátos idegenvezetést adott elő egy szegedi villamoson, és közben olyan dolgokat is elárult, amitől az érzékenyebb hallgatók el is pirulhatnak. Videó a hajtás után.

Anger Zsolt karrierje Szegedről indult, és most egy röpke időre visszatért szülővárosába, ugyanis a Szegedi Ifjúsági Napok arcaként arra vállalkozott, hogy ország-világ előtt bemutatja a várost. A Szegedet kettészelő villamosvonalon előadott idegenvezetés videóra is került. Az ismert színész a régi épületek láttán annyira belemerült a sztorizgatásba, hogy azt is kibökte, hol történt az első szerelmeskedés. Nézzétek meg, érdemes! Ha pedig meg is osztjátok, akár exkluzív backstage túrát is nyerhettek! 


programajánló fesztivál idegenvezetés szin anger zsolt szegedi ifjúsági napok videósorozat



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása