2017.07.31. 17:50 – Lángoló Gitárok

Face 2 Face - Új klip a Wackortól ...egy majdnem új dalhoz

Lángoló premier + miniinterjú

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

wackor.jpg

A magyar metálzene titkos fegyvere, a Wackor sosem a kapkodós munkatempóról volt híres. Náluk simán megtörténhet az, hogy egy négy éve elkészült lemez csak idén jelenik meg fizikai formátumban, és most készül hozzá videóklip. És meg is történik. A zenekar egy közösségi videóklipet készített a Dramatically Different album kezdődalára, a Face 2 Face-re, a hazai metálszíntér nem elhanyagolható részének közreműködésével. Mindezt a hajtás után egy mikrointerjú társaságában magatokévá is tehetitek.

A videó kapcsán megragadtuk az alkalmat, hogy a frontemberrel, Mikivel, azaz Nagy-Miklós Péterrel is váltsunk néhány szót. 

miki.jpg

Hogyan forgattátok a klipet?

Hát, forgatás, mint olyan, nem volt. A dal a közösségi média és az online gaming +/- hatásairól szól, innen jött a közösségi video ötlet. Az volt az egyszerű koncepció, hogy megkérjünk pár barátunkat, tátikázzák le végig a számot telóra, amit majd tempóra összevágunk, vagy csináljanak valamit, amit gondolnak. Elég gyorsan kiderült hogy az utóbbi jobban működik, és túl is fog mutatni ez egészben annál, mint ahogyan eredetileg gondoltuk. Mivel a videóban majdnem annyi videós formátum és felbontás lett végül, mint amennyi szereplő, ki kellett találni valamit, ami összefogja a dolgokat, így született a "wacebook keret" hozzá. A promo két wackoros párbeszéde pedig két teljesen valós facebookos chat, amit utólag rekonstruáltunk.

Na jó, de miért most csináltatok klipet a lemezhez, ami három éve elkészült?

A "Miért pont most?" ügynek az az apropója. hogy fizikailag egy hónapja jött ki a hármas lemez, amivel azon kívül, hogy egyszer csak le lehetett tölteni, amikor elkészült, semmi más nem történt. Azóta egy borzalmas húzós időszakon vagyunk túl, és lassan elkezdtük a folytatását.

Eredetileg mikor is jelent meg hivatalosan?

2014 eleje, azt hiszem.

Mai füllel mi a véleményed az anyagról?

Vállalható. Koncerten üt a mai napig, meg hát semmi sem változott sem a világban, sem a fejünkben.

Van olyan dolog rajta, amit ma már másképp csinálnál?

Nem.

Ha már szóba került a folytatás, mi újság a zenekar táján? Lehet látni titeket valahol még a nyáron?

Együtt? Kongattack-koncerteken Agárdon, ahol Szléjer és Küki kongáznak, én meg csajozok.

Úgy értem, Wackor-koncert lesz-e?

Ősszel és télen, de X > 10 mennyiséggel. Eléggé limitált ideje van mindenkinek, amit ki kell használnunk, és az új nótákra szeretnénk fordítani az energiát.

Most, hogy minden lényeges információt megkaptatok, nincs más hátra, tekintsétek meg a videóklipet! 

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


interjú premier rock videóklip wackor modern metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása