2017.08.01. 14:01 – Kovács.Attila

Természetjárás Krist Novoselic új zenekarával - Giants in the Trees - Sasquatch

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gittrees.jpg

Az utóbbi időben Krist Novoselic enyhén szólva sem tengett túl a zeneiparban. A Nirvana után alapított Sweet 75, vagy az Eyes Adrift a maguk idejében nem vertek fel igazán nagy port, állandó zenekara meg már jó tizenöt éve nem volt a colos basszusgitárosnak. Egészen mostanáig, ugyanis a tavalyi év végén alakult Giants in the Trees nevű formációval kihoztak egy friss, alacsony költségvetésű, de hangulatos videót a bemutatkozó dalukra. A zene egyfajta blues/alterock hibrid, bár aki akarja, kihallhatja belőle a Nirvanát is, azaz a már minimum harmadik ikszet taposó, lehiggadt grunge arcok számára ideális hallgatnivaló lesz. A videó némi információ társaságában a hajtás után tehető magatokévá. 

Novoselic mellett egyébként az énekes/bendzsós Jillian Raye, a gitáros Ray Prestegard, és a dobos Erik Friend
sétálgatnak az erdőben, a zenekar tagjai stílszerűen egy környezetvédelmi rendezvényen találkoztak a tavalyi év végén. Nem egy átlagos zenekaralapítási helyszín, az egyszer biztos. Krist így beszélt a klipről:

Megvettem a helyet, ahol a videót forgattuk. A produkciós költségeket úgy fizettem ki, hogy kivágtunk minden fát, és most egy golfpályát építek a birtokon. Maga a klip kétmillió dollárba került, aminek az az oka, hogy valójbán végig egy színpadon forgattunk, a természeti környezet pedig műanyagból, habszivacsból, meg ehhez hasonló anyagokból készült, hogy természetes hatást érjünk el.

Szimpatikus gyerek ez a Krist. Itt a videó, nézzétek, hallgassátok!   


rock videó blues alternatív új dal krist novoselic giants in the trees



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása