2017.08.01. 15:30 – Kovács.Attila

Tesco Gazdaságos videóklipek a Mastodontól - Ha unatkozol, nézz turnés háttérvetítéseket!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mast_visual.jpg

Rengeteg zenekar használ manapság háttérvetítést a koncertjein, ugyanakkor csak a Mastodon új videója kapcsán csaptam a homlokomra, hogy tényleg, miért nem csinálnak ezekből videóklipet többen, ha már úgyis dolgoznak vele?! Marketingesek ezt aha-élménynek hívják, amit nem értek, mert sehonnan sem hallottam a Take On Me-t, miközben ez eszembe jutott.

Mindenesetre Dailorék a jelek szerint okosabbak, mint én, hiszen rájöttek, ez bizony több szempontból is megéri, és mindenki jól jár vele. A koncerten úgyis csak részletek jönnek át azokból a vetítésekből, amelyekre az alkotók rengeteg munkaórát áldoztak: odaállnak elé a zenészek, kitakarja a felét a dobfelszerelés, a rajongók meg amúgy is el vannak foglalva azzal, hogy pogózzanak, sört igyanak, netán szelfizzenek, egyéni igény szerint. Ugyanakkor egy átlagos kedd délután sokkal kevesebben pogóznak, söröznek, vagy szelfiznek épp a munkahelyen, ami, ahogy erről már szóltam korábban, nyáron még elviselhetetlenebb, mint máskor, szóval ideális időpont arra, hogy figyelmet szenteljünk egy-egy kedvenc zenekarunk háttérvideójának. Most a Mastodon kedvelői járnak jól, egyet se fizetnek, de kettőt kapnak. A Sultan's Course vizuálját a Hey Beautiful Jerk stúdió készítette, míg a Steambreatherét Aaron Hymes, a hajtás után mindkettő meg is tekinthető - ha a sávszélesség és az adatforgalom engedi, javaslom az 1080p felbontást.


videó metal vizuál progresszív háttér mastodon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása