2017.08.05. 13:00 – Nihil_AK

Legendák a túlvilágról - Így játszik David Bowie-t a Motörhead

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

motorhead_flipper.jpg

Szeptemberben elsején jön egy új válogatásalbum a Motörheadtől Under Cöver címmel, melyen kizárólag feldolgozások lesznek hallhatók, olyan zenekarok dalaival, mint a Metallica, a Sex Pistols, vagy a Ramones. A lemez igazi különlegesség egy eddig kiadatlan David Bowie-feldolgozás lesz, a Heroes, amit a napokban közzétettek egy olyan klip társaságában, amely garantáltan eszünkbe juttatja, mennyire hiányzik a rockzenei színtérről a vén bibircsókos és zenekara. Zene és videó a hajtás után.

A dalt a Motörhead összesen egyszer játszotta élőben, 2015 júniusában a németországi Aftershock fesztiválon. A stúdióváltozat ugyanebben az évben készült, a Bad Magic album felvételei során. Phil Campbell gitáros szerint a Heroes Bowie egyik legjobb dala, és nagyszerű dolgokat hozott ki belőlük, Mikkey Dee pedig úgy nyilatkozott, hogy Lemmy nagyon büszke volt a végeredményre, nemcsak, mert jól sikerült, hanem mert szórakoztató volt az elkészítése, és pont ez a lényege az egésznek.

Kíváncsian várjuk, hogy a tizenegy dalt tartalmazó lemezen lesznek-e még korábban kiadatlan felvételek. Addig is hallgassátok meg ezt, hiszen amellett, hogy valóban jól sikerült, van egy extra hangulati töltete is, hiszen nem minden nap hallhatunk egyszerre két legendát a túlvilágról. További információ, hogy ez a dal lesz a 2018-as Wacken fesztivál himnusza is, talán nem véletlenül. 


videó motörhead feldolgozás david bowie rockandroll új dal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása