2017.08.09. 10:26 – Nihil_AK

Epikus heavy metal Cradle of Filth módra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

header-cradleoffilth-publicityphoto-750x400.jpg

Ugyan a legutóbbi klipért kicsit megcsipkedtem a Cradle of Filth hátsóját - teljesen ki is voltak tőle, Dani Filth három napig gyógyszerrel feküdt le aludni, ahogy hallottam - a még újabb szöveges videó kapcsán nem kívánom újra ellőni ezeket a poénokat, főleg azért nem, mert a You Will Know The Lion By His Claw című opusz messze jobb, mint az elsőként kikerült dal. Persze nem forradalmi, inkább olyan, mintha a zenekar mindenképpen szerett volna egy epikus heavy metal számot írni a saját stílusában, ami viszont egyáltalán nem jelent rosszat.

Eleve nem újkeletű ez náluk, hiszen már a legkorábbi interjúkban is gyakran emlegették az Iron Maident, másrészt amellett, hogy egyetlen olyan téma sem került bele, amit máshol másoktól, vagy épp tőlük nem hallottunk még korábban, a szám kifejezetten jól sikerült, és bő hét percen keresztül fent tudja tartani az érdeklődést, köszönhetően az érdekes dalszerkezetnek, valamint a Richard Shaw és Marek Šmerda gitárosok által eregetett kitűnő szólóknak. A szokásos közhelyeit nyilván hozza zenekar, de ezeket jobb lábbal kelve nevezhetjük akár markáns stílusjegyeknek is. Az pedig, hogy helyenként még a Mercyful Fate hangulata is felfedezhető a dalban, már csak hab a tortán azoknak, akik 2017-ben is ilyesmire gerjednek. A végén még érdemes lesz meghallgatni a teljes lemezt, ami, ha igazak a hírek, szeptember 22-én lát napvilágot.


black metal cradle of filth új dal szöveges videó extrém metál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása