2017.08.14. 14:00 – Lángoló Gitárok

Kergefaló - Megérkezett Peru legújabb klipje

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

12967890_935489939882974_814273339885432172_o.jpg

Új videóval jelentkezett a Green Machine-ből és a Red Heartból ismert Perutek János, azaz Peru. A Kergefaló már a második előzetes dal az énekes szeptemberre várható szólóalbumáról. Az új számban nincs sok mellébeszélés, velős rockandroll, két perc alatt lezavarva, talányos szöveggel, lényegre törő, minket egy kicsit a Guns N' Roses Garden of Edenjére emlékeztető klippel. Nézzétek, hallgassátok a hajtás után! 

Peru első szólódala, a Knockout egy angol-magyar szövegű rock&rap koprodukció lett Ganxsta Zolee-val. A mostani dal merőben más tematikájú, hiszen magyar szövegű, és bár könnyed rock and roll, a szöveg most kivételesen nem laza, csak annak tűnik. 

„Szerettem volna valami egyedit. Kergefaló tényleg azt jelenti, ahogyan olvasod! Egy kerge falovat. Szerintem a történelemórákról mindenki tudja, mi az a faló. Elgondolkodtam mi lenne, ha ez a faló megkergülne? Nem tudom miért jutott ez eszembe, amikor kipattant a dalhoz a szöveg, de így hagytam.”

Az énekes hozzátette, több felvezető dal már nem lesz addig, amíg polcokra kerül a lemez. A készülő korong nem lesz hosszú, viszont a Légyszi Baby mellett rajta lesz néhány, a közelmúltban készült új dal, mint a Knockout vagy a most debütáló Kergefaló is. A lemezbemutató koncert október 21-én lesz a Robotban. Ezen a bulin olyan vendégművészek ragadnak majd hangszert, mint Szigeti Ferenc a Karthago gitárosa és Mátyás Attila is színpadra lép.

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier metál peru videóklip rockandroll



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása