2017.08.14. 15:15 – Hirdetés

Nézd VIP-teraszról a Magna Cum Laude és a Fangler's koncertjét pénteken!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fanglers.jpg

Ahogy a júliusi premierben már olvashattatok róla, élőben most pénteken, a Budapest Parkban debütál a Fangler's legutóbbi klipdala, a Bonnie és Clyde. A zenekar ennek örömére egy komplett VIP teraszt is lefoglalt a helyszínen, ahová két szerencsés olvasónk is nyerhet páros belépőt, amely természetesen az egész koncertre érvényes, sőt, még némi welcome drink is belefér, ha hihetünk a fiúknak. Ha szeretnéd a legjobb helyről nézni a bulit, a hajtás után jön a játék!  

A 2014-ben alakult az igényes popzenét indie alapokon nyugvó, garage rockos hatásokkal keverő Fangler's, az elmúlt évben bejárta az egész országot a Kowalsky Meg A Vega, illetve a Magna Cum Laude zenekarok vendégeként. Jelenleg is bemutatkozó albumukon dolgoznak, és közben nagy erőkkel készülnek az augusztus 18-i Budapest Parkbéli koncertjükre is, ahol szintén a Magna Cum Laudéval fognak színpadra állni. Legutóbb közzétett daluk, a Bonnie és Clyde itt debütál élőben. 

A játékban két olvasónk nyerhet páros belépőt a Magna Cum Laude és a Fangler's koncertjére, amelyet a zenekar által lefoglalt Hoppá Teraszról nézhettek végig, ahol rendelkezésetekre áll egy sörcsap is, ameddig a készlet tart. 

A szokásostól eltérően ezúttal nem kérdést teszünk fel, mindössze arra kérünk titeket, hogy osszátok meg ezt a cikket a Facebookon, és kommentben jelöljétek meg azt, akit magatokkal vinnétek a bulira. A jelentkezési határidő csütörtök délután 14 óra. A nyerteseket a Lángoló Gitárok Facebookján értesítjük!  

További információk a koncertről a Fangler's Facebookján és a koncerthez kapcsolódó eseménynél!  

 


hirdetés pop programajánló rock nyereményjáték magna cum laude fanglers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása