2017.08.15. 15:00 – Lángoló Gitárok

Icuka és a XXI. századi szociográfia - Itt a milyenferi új klipje!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

milyenferi.jpg
Lassan, de biztosan közeleg a nyár vége, de a kerthelyiségekben még bőven zajlik az élet. Mai premierünk tárgya, a milyenferi zenekar Icuka című legfrissebb videója tökéletesen illusztrálja ezt a hangulatot. A dalban elhangzik a minden verekedést megelőző három szó is, a képi világ pedig annyira művészien minimalista, hogy azt még Kazimir Malevics is megsüvegelné. Mindez magatokévá tehető a hajtás után! 

A zenekar a következőket mondta a dalról, és az ahhoz készült videóklipről: 
A zenekar legfrissebb slágere olyan, mint egy klasszikus reggelindító langyos kevert + kisfröccs kombó ebben a fesztiválsörös gatyarohasztó melegben! A klip képi világa legalább annyira autentikus, mint maga a dal. Úgy láttuk jónak, hogy mozgalmas nagyívű művészieskedés helyett ezek a képek adják vissza tökéletesen a dalszöveg hangulatát. Így országszerte levideóztunk több tucat kocsmát, presszót, bárt, talponállót, és ezt vágtuk a zene alá. Egyfajta XXI. századi szociográfiai látlelet az országból!  Ahogyan a dalból sem derül ki, hogy mi történt pontosan Icukával, úgy a képek is a néző képzeletére bízzák a megfejtést! Mindenki képzelje oda a kocsmaajtó mögötti borgőzös, a zenegép, a bárpult és darts tábla által uralt sejtelmes homályba azt, amit szeretne! Vagy magát!

Ugyanakkor fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a dal semmiképpen sem akar bántó, bárkire sértő lenni, sőt, valójában mi csak meg akartunk fogni egy mindenki által ismert jelenséget, anélkül, hogy véleményt formálnánk róluk. Mi szeretjük az Icukat, Bélákat és Tibiket, meg mindenkit! 
Ilyen felvezetés után nincs is mit hozzátennünk, jöjjön maga az audiovizuális élmény! A zenekarról további információk a Facebokon

A poszt megjelenését a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier punk rock videóklip új dal milyenferi



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása