2017.08.18. 12:06 – Nihil_AK

Ózd város kitüntetését kapta meg Oláh Zsolt, a Remorse gitárosa

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zsoti_1_1.jpg

Olyan sem fordul elő gyakran, hogy egy metálzenész Magyarországon hivatalos elismerést kapjon városvezetés részéről, ma viszont ez is megtörtént: az idén harmincadik éve aktív Remorse zenekar alapítója, Oláh Zsolt Ózd város kitüntetését vehette át Farkas Péter Barnabás alpolgármestertől, amit a város kulturális életében való tevékeny munkájával érdemelt ki. Teljes sajtóhír a hajtás után.

A továbbiakban Ózd város honlapjáról idézünk: 

zsoti_3.jpg

Oláh Zsolt kapott ma kitüntetést a Városházán Farkas Péter Barnabás alpolgármestertől. Az elismerést, amelyet most második alkalommal ítéltek oda, azok kaphatják meg, akik nagymértékben hozzájárultak Ózd kulturális életének alakulásához. Oláh Zsolt a Remorse együttesben végzett munkájáért, és az arlói rock események szervezéséért vehette át a díjat. 

Farkas Péter Barnabás Ózd város alpolgármestere korábban azért alapította az elismerést, hogy díjazni lehessen azokat az embereket, akik tevékenyen hozzájárultak Ózd kulturális életének fellendítéséhez. A kitüntetés második ízben került kiosztásra, és valószínűleg lesz majd folytatás is, hiszen többen fáradoznak azon, hogy minőségi programokon vehessenek részt az városlakók. Ma Oláh Zsolt kapta meg a megtisztelő díjat.

„Az általam alapított kiemelkedő kulturális tevékenységért járó elismerést immár második ízben adom át. Oláh Zsolt, akinek nagyon sokat lehet köszönni, hiszen az ugyan rétegzenének számító rock illetve metál műfaján belül, de rengeteg követőt és rajongót maga mögé állított, Ő a Remorse együttes alapítója, ha lehet úgy mondani, a lelke” - fogalmazott Farkas Péter Barnabás, alpolgármester.

Oláh Zsolt pályafutása során számos országos kitüntetést is megkapott, ám a városvezetés részéről ez volt az első alkalom. Nagyon büszke az elmúlt harminc évre, hisz nemcsak zenei kapcsolatokat sikerült kialakítania, hanem barátiakat is. Előzenekarként olyan híres együttesek előtt is felléptek mint a Slayer. A díjat eddigi munkája elismerésének tartja.

„Elsősorban nagyon szépen köszönöm. Mondhatom azt, hogy ez az eddigi munkám, illetve munkánk elismerése ez. A zenekar harminc éves, a fesztivál pedig huszonkét éves. Köszönöm azoknak, akiktől kapom a kitüntetést, és köszönöm azoknak, akik segítettek engem a harminc év alatt. Főként a zenekar tagjainak, valamint családtagoknak és barátoknak” - mondta Oláh Zsolt, a Hellness Hétvége szervezője, a Remorse zenekar tagja. 

Az idei Hellness Hétvége most pénteken indul. A megnyitó után olyan zanakarok lépnek fel mint a Vesztegzár, a Rammsturm vagy a Moby Dick. Pénteken és szombaton is dübörögni fog a rock 'n' roll a Suvadás Ligetben. Két nap alatt 16 bandát hallgathatnak meg a rajongók az igazi rockünnep alatt. (Forrás: Ózd.hu )

Gratulálunk az elismeréshez! Ha valaki épp a környéken járna ezen a hétvégén, ugorjon be a fesztiválra


metál kitüntetés ózd remorse oláh zsolt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása