2017.08.21. 09:19 – Nihil_AK

Bizarr név, bizarr zene - Itt a GRRRMBA új videója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

grrrmba.jpg

Aki számára nem érdektelenek a magyar underground zenekarok, és szívesen hallgatna meg egy olyan formációt, akikre egyaránt hatott a doom/slude, valamint a death/black metal, annak érdemes tennie egy próbát az utóbbi idők legbizarrabb nevű zenei képződményével, a budapesti GRRRMBAval. A zenekar nemrég készített stop motion tecnikájú videóklipet a Catharsis című friss dalra. A hajtás után meg is tekinthető a videó, valamint kaptok linkeket is az eddig elkészült anyagokhoz. 

A doom/sludge/death/black stílusokat ötvöző formáció tagjai nem számítanak ismeretlen arcoknak a magyar színtéren.  Szakács Bence olyan zenekarokban közreműdödött eddig, mint a Father Blubeard, a Level Exit, a Bx, vagy a Jack, Liptai Gergely pedig a Level Exit, a Long Pig, és a My First Knife soraiból lehet ismerős. Az új, házilag készített videó egyben az idén megjelenő Coalescence című anyag előhírnöke is. A zenekar mindkét korábbi felvétele meghallgatható és letölthető a https://grrrmba.bandcamp.com/ oldalon, valamint beszerezhető kazetta formájában a Lost Horizon Productions jóvoltából.

A poszt megjelenését a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


budapest magyar metál videó black death klip doom sludge grrrmba



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása