2017.09.06. 10:42 – Hirdetés

A belvárosba költözik a metál - Nyerj jegyet az akváriumos Tribute Revolution bulira

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

039_15_10_10_fucktoberfest.JPG

A nagysikerű, állandó teltházzal futó tribute night-sorozat a szezonban először a belváros szívében, az Akvárium Klubban valósul meg szepteber 8-án, most pénteken. Ha arra várnánk, hogy minden nagyobb rock- és metálzenekar felénk járjon, bele is őszülnénk, éppen ezért szerencse, hogy ilyen remek feldolgozás-zenekaraink is vannak. Így egyetlen este alatt idézhetjük fel az alig egy évvel ezelőtti Red Hot Chili Peppers-koncertet a Blue Cold Jalapeños jóvoltából vagy hatalmasat headbangelhetünk a Korn dalaira a Grain tolmácsolásában. Az este folyamán a már régóta szakadatlan lendülettel működő Rage Against The Machine by Subscribe produkció is fellép, utána pedig pogózhatunk kifulladásig Slipknotra a Slipchaos előadásában. Az estére még lehet jegyet venni limitált számban kedvezményes elővételes áron itt.

JÁTÉK!

Két darab páros belépőnk van azok számára, akik megosztják ezt a posztot, illetve megmondják, hogy mikor jöttek ki a feldolgozott zenekarok legutóbbi lemezei. A válaszokat Lángoló Tribute Revolution tárggyal kell a jatek@langologitarok.hu címre küldeni.


hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása