2017.09.07. 10:12 – Hirdetés

Idén lesz a legnagyobb a Budapest Music Expo

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bme1.jpg

Minden korábbinál nagyobb szabásúnak ígérkezik az idei Budapest Music Expo, amely október 6 és 8 között ebben az évben is a Hungexpo területén várja majd az érdeklődőket, még nagyobb területen, még több hangszerrel és koncerttel. Az eseményről további információk a hajtás után! 

Bár eddig is gigarendezvénynek számított, az idei lesz az eddigi legnagyobb Budapest Music Expo. A zenei kiállítás immáron 18 000 négyzetméteren várja az érdeklődőket október 6-tól 8-ig a Hungexpo területén. Külön öröm lehet a klasszikus zene kedvelőinek, hogy a billentyűs, ütős, pengetős hangszerek mellett a fúvós és vonós hangszerek is kipróbálhatók a három nap alatt. Az expo ezúttal is ingyenesen látogatható

A kiállítás az ’F’ és a ’G’ csarnokban, illetve az épületek melletti területeken és a passzázson kap helyet. A több tízezer kipróbálható hangszer mellett azt is megtapasztalhatják a látogatók, hol tart manapság a hang- és látványtechnika, nem beszélve a rengeteg dj-eszközről, lemezjátszókról, fülesekről, pultokról.

A kiállításnak a kezdetek óta szerves része a rengeteg hangszerbemutató és koncert. Idén hat színpadon váltják egymást a zenekarok, így elmondható, hogy koncertfelhozatalban a mostani expo nagyon erős lesz. Fellép többek közt az Anna & the Barbies, a Cloud9+, a San Francisco Beat, a Hiperkarma, a Brains, a Roy és Ádám Trio és a Half Note City. Itt rendezik az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, illetve idén is átadják az Öröm a Zene-díjat a szakma legjobbjainak.

Mint mindig, most is ingyenesen lesz látogatható minden program, tehát érdemes már most beírni a naptárba: ha október 6-7-8., akkor Budapest Music Expo a Hungexpon.

További információk a rendezvény honlapján és Facebook-eseményén


hirdetés programajánló bme szakma hangszer hangszerkiállítás budapest music expo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása