2017.09.13. 12:56 – Nihil_AK

Tizenkét perces audioterror a Primitive Man előadásában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

pm.jpg

Október 6-án jelenik meg a sludge/doom metalban jeleskedő denveri Primitive Man új lemeze, a Caustic.
Erről a napokban hoztak ki Commerce címmel egy dalt ízelítőnek, bár ez a kifejezés esetükben nem kifejezetten
fedi a valóságot, hacsak valaki nem gerjed a zenébe foglalt inkvizíciós kínzásokra. A dal olyan tébolyult, reményvesztett, keserűen vicsorító hangulatot áraszt, amelyet leginkább a Brutal Truth legelvetemültebb lassú dalaiban, vagy a méltatlanul kevesek által ismert ausztrál Halo munkásságában fedezhettünk fel egykor. A lemez hosszát és dallistáját elnézve nem fenyeget az a veszély, hogy Ethan McCarthy és szimpatikus zenekara a rádiós slágerlistákat ostromolják majd friss teljesítményükkel, a játékidő ugyanis 77 perc felett lesz, benne még két hasonló terjedelmű slágergyanús alkotással. Azt viszont javasoljuk, hogy depresszióra hajlamos egyének messziről kerüljék el a zenekart, hacsak nem akarják magukat még rosszabbul érezni. A hajtás után itt az új dal teljes tizenkettő és fél perce, illetve mutatunk borítót, amely a maga módján akár még esztétikusnak is nevezhető.

Ha valakinek ez a dal nem volt elég, itt az egy hónapja kihozott My Will is, hasonlóképpen gyönyörű zene. Mutatjuk a borítót:

caustic_1500-1024x1024-820x820.jpg


noise doom sludge új dal primitive man



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása