2017.09.15. 15:21 – Lángoló Gitárok

Hozzád - Itt az Audioshake legújabb klipje

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

audioshake_cut.jpg

Az Audioshake olyasmivel kísérletezik, amibe eddig már sokaknak beletört a bicskája, hiszen rengetegen próbáltak már olyan modern, de közérthető rockzenét játszani, ami a popzene kedvelőinek szívébe is beletalálhat. A Hozzád című új dallal a Megasztár korábbi szériájából ismert Bella Levente és zenekara - köztük a veterán gitáros, Juhász Róbert - simán veszi az akadályt, hiszen a dal szinte elsőre beeszi magát az ember fülébe, mégis pont elég messze áll a hasonló szerzeményekre jellemző sziruposságtól. A hajtás után ti magatok is meggyőződhettek erről.

A másfél éve összeállt banda tagjai egyébként nem ismeretlenek számunkra, hiszen az énekes-basszusgitáros Bella Levente mellett szintén nem ismeretlen zenészek alkotják a csapatot. Juhász Róbert gitáros a Kowalsky meg a Vega nevű formáció alapító tagja volt, míg a másik gitáros Tekse Balázs, és a dobos Garamszegi Joey a korábbi Retro School Band nevű zenekarból érkeztek több évtizedes zenekari tapasztalattal. Az Audioshake 2017 tavaszán jelentette meg első két anyagát. A Nem adom és a True Lie EP-k két nyelven szól az igényes pop/rock zenét kedvelőkhöz.  A zenekar már túl van első koncertjein, ahol olyan zenekarok, előadók vendégeként mutatták be dalaikat, mint a Hooligans, a Kowalsky meg a Vega, és Jamie Winchester. 2017 őszén Fankadeli, 2018 tavaszán pedig az Ocho Macho társaságában fognak turnézni az országban. Addig is itt az első klip, amiben izgalmas karakterek kelnek életre!

További információk a zenekar Facebook-oldalán!  

A poszt megjelenését a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier pop rock hír videóklip új dal audioshake



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása