2017.09.19. 10:14 – dankógábor

Rod Stewart visszatér Magyarországra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

pls_press_shot_3.jpg

Rod Stewartra nyolc évet kellett a magyar rajongóknak várniuk. Az énekes vadonatúj show-ját mutatja majd be a Papp László Sportarénában január 29-én, ahová kizárólag ülőhelyet lehet váltani, szóval jóval kevesebben férnek majd be a megszokottnál. Alább a vágatlan sajtóközlemény.

A világ egyik legnépszerűbb énekese, Sir Rod Stewart 2018-ban visszatér Budapestre!

8 év után, január 29-én ad koncertet a Budapest Arénában

Jegyek szeptember 20-tól kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon

A varázslatosan egyedi hanggal rendelkező Rod Stewart, akinek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Sailing, The First Cut Is The Deepest, Rhythm Of My Heart,  Baby Jane vagy a Maggie May, 8 év után visszatér Magyarországra vadonatúj showjával, január 29-én a Budapest Arénába.  

Sir Rod Stewartot kétszer is a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagjává választották, egyike a világ legtöbb lemezét eladó énekeseinek, karrierje 5 évtizede alatt több mint 200 millió albuma kelt el. Számos sikere közé tartozik még 6 egymást követő slágerlistavezető albuma az Egyesült Királyságban, 62 slágerlistás dala - amelyből 16 az amerikai  slágerlista első tíz helyére is fel tudott kerülni -, 2016-ban pedig lovaggá ütötték zenei és jótékonysági munkásságáért.

Idén augusztusban csatlakozott a multi-platina eladásokkal rendelkező DNCE csapathoz, hogy újra értelmezzék minden idők egyik legnagyobb diszkóslágerét, a Da Ya Think I’m Sexy?-t, amellyel az MTV Music Awards gálán debütáltak kirobbanó sikerrel.

A videó megtekinthető a YouTube-on:  http://youtu.be/lDT_EZHiBaA  a dal pedig elérhető az alábbi linkről:   (https://itunes.apple.com/us/album/da-ya-think-im-sexy-feat-dnce-single/id1272951328)

Rod Stewart budapesti showjára belépők elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai számára elérhetők ma déltől a https://fanclub.rodstewart.com oldalon keresztül.

A teljeskörű jegyértékesítés szeptember 20-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A fellépésre kizárólag ülőjegyek kaphatók.  

A végtelen humorral és egyedülálló vonzerővel rendelkező szupersztár rajongóinak érdemes minél előbb biztosítaniuk helyüket a koncerten, a felejthetetlen este garantált a Budapest Arénában!


pop rock hír rod stewart



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása