2017.09.20. 14:00 – Lángoló

Ír kocsmapunk egy francia lakodalomban - Új Jolly Jackers-videó

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jolly_mg_3163.jpg

Csütörtökön este, az ír kocsmarock műfaj egyik ikonikus zenekara, az európai turnén lévő ausztrál The Rumjacks előtt nyitja az estét a Jolly Jackers, akik erre az alkalomra készítettek egy szöveges videót az Ørdøg-klipeket is jegyző Magyar Dániellel. A Devil című dal a csapat legutóbbi nagylemezének a Blood Sweat and Beers-nek egyik legnagyobb koncertfavoritja. A klipben megjelenő fotókat Hegyi Lily Júlianna, Polyák Bea és Somogyi Lajos jegyzik. A hatfős, természetesen szintén ír kocsmarock zenét játszó Jolly Jackers igen aktív nyári időszakon van túl, kilenc ország színpadain játszottak fesztiválokon, klubkoncerteken, sőt, Franciaországban még egy esküvőn is ők voltak a meglepetés zenekar.

A nyár legérdekesebb bulija volt ez a francia esküvő, ahol szinte életveszélyben voltunk a kissé ittas násznéptől. Igazi ír-punk hangulat volt, az örömanya például stage diving-olt a koncertünk alatt. Bár mi voltunk a lagzin a fő attrakció, de mellettünk teret kapott több program is, így például egy 76 éves sztriptíztáncos nő is, aki szintén nagy sikert aratott. A hölgy sajnos nem csatlakozott a csapatunkhoz, de mi továbbra is hozzuk a legjobb formánkat.

A zenekar tehát nem áll le, az év végi klubkoncerteken továbbra is öntik a közönség szájába az ajándékviszkit és ezzel párhuzamosan már javában írják a jövő év közepére tervezett nagylemezt, ami szintén a Tom-Tom kiadónál jelenik meg. Itt az új klip, alatta pedig a turnédátumok.

Koncertdátumok:

Szeptember 21. Dürer kert, Budapest (H)
Szeptember 22. Érsek kert, Eger (H)
Szeptember 23. Hangár, Sopron (H)

Október 13. Verkhert Café, Murg (D)
Október 14. Scruffy's, Karlsruhe (D)
Október 15. Giessen, Irish Pub (D) 

Október 26. Le Lapin Blanc, Réding (FR)
Október 27. Baronessa, Lenzburg (CH)
Október 28. The Porter House, Uster (CH)
Október 30. ShamRock's Irish Pub, Potsdam (D) 

December 15. Strausz-Ti-Ti-Tá, Pécs (H)
December 16. Városi Rock Klub, Szeged (H)
December 23. Kaptár Music Pub, Dunaújváros (H)

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier ír hír kocsmarock jolly jackers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása