2017.10.03. 14:42 – Hirdetés

Indul a Police Fragrances Rebel Yell Zenei Tehetségkutatója

Nyerj lemezfelvételt vagy videóklipet egymillió forint értékben!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

police-rebel-yell-online-pr-cikk.png

Ezen a héten indul a REBEL Yell Zenei tehetségkutató az olasz POLICE Fragrances márkaképviseletének támogatásával. A versenyen bármilyen stílusú zenekar vagy előadó indulhat, ráadásul nem mindennapi nyeremények találnak gazdára: a győztes egy teljes lemezfelvétellel, vagy egy profi videóklipet lesz gazdagabb amivel kiválóan megalapozható egy zenekar indulása. Emellett nagyértékű hangszerutalványok várnak gazdára, és még azok is nyernek, akik szavaznak a résztvevőkre! További részletek a hajtás után!

Különleges kampányt indít az olasz POLICE Fragrances brand hazai márkaképviselete a POLICE TO BE REBEL illatához: a Rebel Yell Zenei Tehetségkutatóban stílustól függetlenül mutathatják meg tehetségüket kezdő zenekarok a nagyközönségnek, és a Papp Szabi (Supernem)- Anga-Kis Miki (USEME)- Frankó Roni (BalconyTV) trióból álló szakmai zsűrinek egyaránt. A tehetségkutatóra nevezni a www.policerebel.hu weboldalon lehet.

A tehetségkutató számos izgalmas nyereményt kínál az indulóknak: a fődíjas dal előadója egymillió forint értékű díjat nyer: egy teljes nagylemez - maximum 10 dal vagy 50 percnyi zeneanyag - felvételét az ikonikus SuperSize Recording stúdióban, vagy ha lemez már van, akkor egy teljes stábbal készült videoklipet a PixelFilm rendezésében – csak a nyertes zenekaron múlik, melyik nyereményt választja! Érdemes nevezni, hiszen a fődíjas csapaton kívül a 2. és 3. helyezett, továbbá a közönségdíjas zenekar is egy-egy 100 000 forint értékű vouchert vihet haza, amit a kampányban közreműködő Hangszerarzenál üzleteiben válthatnak majd be.

A Rebel Yell Zenei Tehetségkutatóban a közönség és a szakmai zsűri véleménye egyaránt számít. 2017. október 2. 10:00-tól a nevezést követően a zenekarok november 5. 23:59-ig gyűjthetik a szavazatokat a weboldalon. A rajongók szavazatai alapján kialakult TOP30-as mezőnyből választja ki a Papp Szabi (Supernem), Anga-Kis Miki (USEME) és Frankó Roni (BalconyTV) trióból álló szakmai zsűri a végső nyertes zenekart. Ezen felül a TOP30 zenekar egyikére a szavazók újra voksolhatnak november 19. 23:59-ig, a verseny ezen szakaszában ezúttal a közönségdíjas zenekart választhatják meg. A Rebel Yell Zenei Tehetségkutatót követően a díjazott zenekarok december 9-én a kampányt lezáró ünnepélyes eredményhirdetésen nemcsak nyereményeiket vehetik majd át, de élőben is előadhatják saját szerzeményeiket Budapest egyik legmeghatározóbb underground koncerthelyszínén, a Robot-ban. 

A tehetségkutató azonban nem csak a zenekarok számára tartogat izgalmas meglepetéseket, hiszen a szervezők a közönségre is gondoltak. A szavazókra 150 db nyeremény vár: 10 db POLICE Aurora unisex karóra, 10 db női és férfi POLICE parfümválogatás, 20 db 40ml-es POLICE TO BE REBEL parfüm, 30 db POLICE Power Bank, 30 db POLICE telefontok és 50 db POLICE táska talál gazdára. Jelentkezzetek, szavazzatok, mindkettőt érdemes! 

További információk a tehetségkutatóról, az új TO BE REBEL illatról, valamint nevezés és szavazás a verseny weboldalán és a Facebookon!  


verseny tehetségkutató pixelfilm hangszerarzenál supersize recording police fragrances



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása