2017.10.04. 11:00 – Lángoló

Második lemeze előtt új dallal és klippel jelentkezik a Fatal Error

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fatal_promo_2.jpg

A Fatal Error október 21-én mutatja be második nagylemezét Kisszobából Nagyvilág címmel. Erről az albumról lát most nagyvilágot a Maradhatnak című szerzemény, ráadásul klipesítve. A zenekar frontembere, Rimóczi Zsolt így nyilatkozott a klipes dalról:

Az utóbbi hónapokban a srácokkal nem nagyon csináltunk mást, mint a stúdiót bújtuk, hogy létrejöhessen a Kisszobából Nagyvilág. Az ezen szereplő  Maradhatnak leginkább arról szól, hogy az emberek sokszor hogyan lépnek át egymáson, és hogy ennek aztán milyen nyomai maradnak az emberben. Részben saját tapasztalatok alapján, részben a körülöttem lévő embereket elnézve született a dal. A videón igazából nem agyaltunk sokat, kigondoltunk pár jelenetet, ami kapcsolódik a témához, és megpróbáltuk ezeket fílingesen összerakni.

A Fatal Error lemezbemutatója is október 21-én lesz a Dürer Kertben, melyre a zenekar különleges show-val készül.

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier rock hír fatal error



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása