2017.10.05. 13:45 – Lángoló

Ma még ezt is meg kell nézni - Itt van Mongoose Myra Monokával közös dala

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mongi_myra_mameg_cover_2000_final.jpg

Új dallal és klippel jelentkezett Koczák Péter, azaz Mongoose. Ezúttal Myra Monokával állt össze, amiről ezt mondta a Lángolónak:

Myrával mindig nagyon szeretek együtt dolgozni és ez most sem volt máshogy. Valahogy mindkettőnknek feküdt ez laza szintentizátoros, hegedűs vibe, amire ő egy olyan olyan dalszöveget írt, ami nagyon jól megmutatja ezt a szar vágyakozást vagy benemteljesedett szerelem dolgot. A refrén pedig József Attila, ami egészen könnyedén illett bele az egész koncepcióba, de ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez nem egy alapvetően szomorú zene. A klip alapötlete is a dalszövegre épül, ami néhány stilizált jelenetben mutatja be két fiatal történetét. Magán a videón egy számomra meglepően nagy stáb dolgozott, amelynek mindenképpen hálával és köszönettel tartozom. Maga az artwork Birinyi Tamás (btworks) munkája, ahogy a klip koncepciója is, Koblicska P. Örssel együtt.

Alább az új videó.

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier hír mongoose myra monoka



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása