2017.10.11. 13:03 – Nihil_AK

Hamarosan érkezik a Phil Campbell And The Bastard Sons első nagylemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

philcampbellbastardsonsband2016new_638.jpg

A Motörhead gitárosa, Phil Campbell Lemmy halála után nem szállt be újabb zenekarba, inkább családi vállalkozást kezdett három fia, Todd, Dane és Tyla társaságában, Phil Campbell And The Bastard Sons néven. Az első lemezt most fejezték be, a megjelenés valamikor a jövő év elején várható a Nuclear Blast gondozásában.

A csapat Neil Starr énekessel lett teljes, a készülő lemez producere Romesh Dodangoda volt, aki olyan zenekarokkal dolgozott már, mint a Motörhead, a Bring Me The Horizon, vagy a Bullet For My Valentine.

Phil Campbell így nyilatkozott a készülő anyagról:

Tegnap kaptuk meg az első három szám keverését, gyönyörűen szólnak, szóval most befejezzük a keverést, és aztán készen is vagyunk. Romesh Dodangoda egy helyi srác, sok lemezt csinált már. A The Wörld is Yours albumnál vele vettük fel a gitársávjaimat, mert az apám beteg volt akkoriban, és haza kellett jönnöm Los Angelesből. Nagyon tehetséges, csodálatos fickó.

Arról, hogy miért készült Walesben az anyag:

Nem akartam utazni mert jelenleg nagyon sok dolgom van. Szóval bevettük magunkat a Rockfield stúdióba, Monmouthban, amiúgy egy órányira van tőlem. Három vagy négy napot töltöttünk a dobokkal, aztán pár hete visszacuccoltunk egy Cardiff-i stúdióba, szóval teljesen walesi termék lesz a lemez!

A zene nem meglepő módon Motörhead-ízekkel operáló rock 'n roll, de hát ki számított volna másra. Kíváncsian várjuk a lemezt. 


wales motörhead rockandroll új lemez phil campbell phil campbell and the bastard sons



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása